Ser ut som en klokke, føles som en klokke

KLAR PÅ ET ØYEBLIKK: Ett trykk på panelet (nedenfor skjermen på bildet) når du ankommer golfbanen gir deg umiddelbart aktuell bane. For anlegg med mer enn 18 hull velger du også hvilken sløyfe du skal spille. Foto: Jan E. Espelid

Vi har testet den nye TomTom GPS-klokken siden sesongstart, både på norske og utenlandske baner. Den er kjapp, lett å bruke, og føles og ser ut som en vanlig klokke.

ser-ut-som-en-klokke--f-les-som-en-klokke


SMEKKER: TomTom GPS har tynn profil og hus i aluminum, og veier kun 52 gram.

ser-ut-som-en-klokke--f-les-som-en-klokke


OVERSIKTLIG: Mange av de 34.000 banene i databasen har også registrert nok data til at du kjapt og enkelt får vite hvor langt det er til hindringer.

GPS-klokker er det enkleste og beste verktøyet for oss som ikke er god nok til å ha glede av å på meteren vite hvor langt det er igjen til pinnen.

Vi trenger noe som er enkelt i bruk, og som forteller deg hvor langt det er til front, midt og bakkant av greenen. På mange baner også til, og forbi, bunkere eller vann.

TomTom GPS-klokke finner selv raskt hvilken bane du er på blant de 34.000 den har lagret, og skiller seg ut med at den med sine 52 gram er nesten like tynn som en vanlig klokke.

Menyen er enkel å forstå, og selv uten å ha vært borti denne typen produkter tidligere stiller du inn TomTom GPS i løpet av få minutter.

Batteritiden er ti timer i GPS-modus, altså i praksis to runder, før du må lade. I klokkemodus varer batteriet cirka en måned.

TomTom GPS lar deg også føre scorekort dirkte på klokken, og som du enkelt overfører til PC etter runden.

På minussiden kommer at det er lett å uforvarende komme borti styrepanelet. Om du ikke er observant, kan du derfor stå og lure på om meterangivelsen kan være riktig. Det er den … men til feil hull.

Konklusjonen er imidlertid klar: Har du handicap over 5 er det ikke laser, men GPS som er verktøyet: Kjappere og enklere, og dermed hyggeligere for resten av gruppen.

Det er et pluss at TomTom GPS med sin smekre design også fungerer utmerket som vanlig klokke. ikke minst i forbindelse med annen aktivitet i friluft; vedhugging, båtliv, sykling, ski med mer.

Anbefalt utpris: Kr. 2199

Distributør: SMD Holding AS,
tlf. 22 99 18 00

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.