Vi har testet den nye TomTom GPS-klokken siden sesongstart, både på norske og utenlandske baner. Den er kjapp, lett å bruke, og føles og ser ut som en vanlig klokke.
ser-ut-som-en-klokke--f-les-som-en-klokke

SMEKKER: TomTom GPS har tynn profil og hus i aluminum, og veier kun 52 gram.
ser-ut-som-en-klokke--f-les-som-en-klokke

OVERSIKTLIG: Mange av de 34.000 banene i databasen har også registrert nok data til at du kjapt og enkelt får vite hvor langt det er til hindringer.

GPS-klokker er det enkleste og beste verktøyet for oss som ikke er god nok til å ha glede av å på meteren vite hvor langt det er igjen til pinnen.

Vi trenger noe som er enkelt i bruk, og som forteller deg hvor langt det er til front, midt og bakkant av greenen. På mange baner også til, og forbi, bunkere eller vann.

TomTom GPS-klokke finner selv raskt hvilken bane du er på blant de 34.000 den har lagret, og skiller seg ut med at den med sine 52 gram er nesten like tynn som en vanlig klokke.

Menyen er enkel å forstå, og selv uten å ha vært borti denne typen produkter tidligere stiller du inn TomTom GPS i løpet av få minutter.

Batteritiden er ti timer i GPS-modus, altså i praksis to runder, før du må lade. I klokkemodus varer batteriet cirka en måned.

TomTom GPS lar deg også føre scorekort dirkte på klokken, og som du enkelt overfører til PC etter runden.

På minussiden kommer at det er lett å uforvarende komme borti styrepanelet. Om du ikke er observant, kan du derfor stå og lure på om meterangivelsen kan være riktig. Det er den … men til feil hull.

Konklusjonen er imidlertid klar: Har du handicap over 5 er det ikke laser, men GPS som er verktøyet: Kjappere og enklere, og dermed hyggeligere for resten av gruppen.

Det er et pluss at TomTom GPS med sin smekre design også fungerer utmerket som vanlig klokke. ikke minst i forbindelse med annen aktivitet i friluft; vedhugging, båtliv, sykling, ski med mer.

Anbefalt utpris: Kr. 2199

Distributør: SMD Holding AS,
tlf. 22 99 18 00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.