Drammen-spiller Kristian Krogh avsluttet en flott sesong på Challenge Tour med åtteendeplass i Challenge Tour Grand Final. 25-åringen var i delt ledelse da bare noen få hull gjenstod.

Med to bogeyer på de tre siste hullene av challenge-finalen på mallorkinske T-Golf & Country Club falt drammenspilleren fra delt ledelse. Åttendeplassen betyr at den amputerte 2020-sesongen endte med fire Topp 10-plasseringer.

Etter å ha åpnet ukens turnering midt på treet med en runde på par torsdag, flesket drammen-spilleren til med en feilfri fredagsrunde med én eagle og fire birdier for seks under par, 65. Lørdag ble det én under par, 70, som også ble utfallet av siste runde.

Med åtte under par endte Kristian Krog tre slag bak vinneren, polakken Ondrej Lieser, som vant med ett slag foran Christofer Blomstrand fra Sverige, Alexander Knappe fra Tyskland og Santiago Tarria fra Spania.

Se også: Resultater fra Mallorca