Ryder Cup-kapteinene fikk opp dampen

Kapteinene Paul McGinley og Tom Watson markerte at det er ett år til Ryder Cup på Gleneagles ved å reise gjennom Skottland i et luksustog med damplokomotiv.

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen


HAR DAMPEN OPPE: Ryder Cup-kapteinene Tom Watson (t.v.) og Paul McGinley er klar til å gå ombord i det dampdrevne toget på Edinburgh Waverley Station for turen opp til Gleneagles.

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampenKapteinene samt et prominent følge med politikere, representanter for tourene på hver side av Atlanteren pluss kjendiser fra sport og underholdning steg om bord på toget i Edinburgh.

Deretter ble følget transportert gjennom den skotske landsbygda i førsteklasses Pullman-vogner opp til The Gleneagles Hotel, hvor neste års Ryder Cup skal arrangeres.

— Ryder Cup er en ikonisk hendelse i verdens sportskalender. Finnes det noen bedre måte å sparke det hele i gang enn å ankomme Gleneagles stasjon i et damptog fra 1927, året for den første Ryder Cup? spør europakaptein Paul McGinley i en pressemelding, og fortsetter:

— Med ett år igjen er det allerede enorm spenning rundt Ryder Cup, og man kan bare forestille seg hvordan det vil bli når vi kommer til september neste år.

— Jeg er spesielt takknemlig for muligheten til å være kaptein i Skottland, et land som har vært veldig spesielt for meg i karrieren, sier USA-kaptein Tom Watson.

— Det er vanskelig å tro at det allerede er 20 år siden et av høydepunktene i karrieren, nemlig at jeg var kaptein i 1993, minnes Watson seieren på The Belfry i 1993.

— Vi forventer en beinhard kamp (på Gleneagles) og september 2014 kan ikke komme raskt nok, avsluttet den amerikanske kapteinen.

Etter ankomsten til Gleneagles prøvespilte duoen PGA Centenary Course. Dagen ble avsluttet med konsert i konserthuset i Perth med 1150 inviterte gjester.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×