Kapteinene Paul McGinley og Tom Watson markerte at det er ett år til Ryder Cup på Gleneagles ved å reise gjennom Skottland i et luksustog med damplokomotiv.
ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen

HAR DAMPEN OPPE: Ryder Cup-kapteinene Tom Watson (t.v.) og Paul McGinley er klar til å gå ombord i det dampdrevne toget på Edinburgh Waverley Station for turen opp til Gleneagles.

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen

ryder-cup-kapteinene-fikk-opp-dampen


Kapteinene samt et prominent følge med politikere, representanter for tourene på hver side av Atlanteren pluss kjendiser fra sport og underholdning steg om bord på toget i Edinburgh.

Deretter ble følget transportert gjennom den skotske landsbygda i førsteklasses Pullman-vogner opp til The Gleneagles Hotel, hvor neste års Ryder Cup skal arrangeres.

— Ryder Cup er en ikonisk hendelse i verdens sportskalender. Finnes det noen bedre måte å sparke det hele i gang enn å ankomme Gleneagles stasjon i et damptog fra 1927, året for den første Ryder Cup? spør europakaptein Paul McGinley i en pressemelding, og fortsetter:

— Med ett år igjen er det allerede enorm spenning rundt Ryder Cup, og man kan bare forestille seg hvordan det vil bli når vi kommer til september neste år.

— Jeg er spesielt takknemlig for muligheten til å være kaptein i Skottland, et land som har vært veldig spesielt for meg i karrieren, sier USA-kaptein Tom Watson.

— Det er vanskelig å tro at det allerede er 20 år siden et av høydepunktene i karrieren, nemlig at jeg var kaptein i 1993, minnes Watson seieren på The Belfry i 1993.

— Vi forventer en beinhard kamp (på Gleneagles) og september 2014 kan ikke komme raskt nok, avsluttet den amerikanske kapteinen.

Etter ankomsten til Gleneagles prøvespilte duoen PGA Centenary Course. Dagen ble avsluttet med konsert i konserthuset i Perth med 1150 inviterte gjester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.