Ping valgte 2. januar som lanseringsdato for i25-serien, og ble dermed først med utstyrsnyheter i år blant verdens ledende produsenter.
-rets-f-rste-lansering-kommer-fra-ping

KARSTEN TR ANSER 2: Forkortelsen TR står for true roll, og er en betegnelse som forklarer egenskapene til de varierende rilledybdene.

-rets-f-rste-lansering-kommer-fra-ping

FARTSTRIPER: i25-driveren har fått to parallelle fartstriper, som er akkurat én ball brede fra ytterkant til ytterkant. Påstanden er at de skal gjøre det lettere å få slagflaten vinkelrett i trefføyeblikket.

Det er en omfattende, ny produktserie Ping kommer med i 2014, og som de hevder skal gi syndenes forlatelse (foregivness) og mer stabile slag for alle typer golfere.

i25-serien omfatter driver, jernkøller, fairwaywooder og hybrider. Dessuten kommet et hybrid/jernkølle-sett og puttere med variabel rilledybde, begge under Karsten-navnet.

De varierende putter-rillene skal gi bedre lengdekontroll på puttene, mens den mest karakteristiske visuelle forandringen på i25-serien er fartsstriper på woodene. Det hjelper spillerne å få slagflaten vinkelrett i trefføyeblikket. I alle fall i følge Ping-ingeniørene.

Helt nytt skaft

Dessuten kommer det en sensasjon av en skaftnyhet. PWR skal være det første skaftet som gir rom for ulike vekt- og fleksibilitetsprofiler uten at køllens svingvekt endres.

Flyttbare vekter gir PWR-serien valgfri plassering av tyngdepunktet. Dermed kan ballbanen optimaliseres etter den enkelte golferens sving.

Gode priser

i-25-driverne har en anbefalt pris på 3500 kroner, og kommer i en rekke skaftalternativer med 45 ¼-tomme som standard lengde.

Fairwaywoodene, som er justerbare, ligger på 2200 kroner mens hybridene går unna for 1900 kroner.

i-25-jernene skal koste 905-kroner per stykk med stålskaft, 200 kroner mer med grafitt.

Karsten TR-puttere koster 1600 kroner for justerbare, 1350 for dem som ikke kan justeres.

Hybrid/jernkølle-settet er priset til 865 kroner per kølle med stålskaft og 1025 per grafittkølle.

Se også: Ping hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.