Onsdag sesongdebuterer Suzann Pettersen når LPGA Tour innleder sesongen med Coates Golf Championship på hjemmebane i Florida. Målet er fortsatt å toppe verdensrankingen.
rekordtidlig-sesongstart-for-tutta

EN NY SESONG: Suzann Pettersen starter 2015 med Coates Golf Championship, og som femtekvinne på verdensrankingen. Målet er å innta topplassen på rankingen i løpet av året.

rekordtidlig-sesongstart-for-tutta

Turnering: Coates Golf Championship Presented by R+L Carriers
Dato: 28.-31.januar
Bane: Golden Ocala Golf and Equestrian Club, Ocala, Florida, par 72, 5981 meter
Premiepott: 11,6 millioner kroner, hvorav 1,7 millioner til vinneren
Tittelforsvarer: Ny turnering
Norsk deltaker: Suzann Pettersen

(NGF Ullevål/Ocala) — 2015 blir en sesong der det sportslige står i fokus, og som legger grunnlaget for OL i Rio. For egen del blir det viktig å finne godfølelsen og konkurranseformen, sier Suzann Pettersen.

Neste uke runder Tutta 400 uker som en av verdens ti beste kvinnelige golfere. Ingen har så mange uker innenfor topp-10 siden verdensrankingen startet.

— Jeg tenker ikke så mye på verdensrankingen, men målet er fortsatt å bli nummer én i verden. Skal man bli det er det bare å se oppover, sier Pettersen.

— Jeg starter sesongen i utfordrerposisjon som nummer fem, men vet at dersom jeg gjør jobben er det fullt mulig å nå målet i løpet av 2015.

2014-sesongen sto ikke helt til Tuttas forventninger. Det resulterte blant annet i skifte av både trener og caddie. På nyåret startet hun i tillegg et samarbeid med toppidrettsansvarlig og Team Norway-sjef i Norges Golfforbund, Jon Karlsen.

— Jon har kommet inn med nye impulser og treningsmetoder. Vi har hatt et tjuetalls treningstimer sammen, og jeg har stor tro på at samarbeidet vil gi resultater på greenen i 2015, avslutter Suzann Pettersen.

Hun starter første runde klokken 18.15 norsk tid onsdag, i gruppe med de to amerikanerne Lexi Thompson og Cristie Kerr.

Se også: Livescoring fra Ocala

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.