Meldingene om at putterprodusenten Yes! er konkurs gjelder bare det amerikanske datterselskapet.
rammer-ikke-europa

Selv om Yes Golf i USA slo seg konkurs allerede 18. november er det først de siste dagene at nyheten har blitt presentert i media.
Men dessverre har kildekritikken vært heller slapp hos de norske mediene som har omtalt konkursen etter at Golf Digest var de første til å skrive om den.

Det er nemlig bare det amerikanske Yes!-selskapet som omfattes av konkursen. Mens de europeiske selskapene står fortsatt sterkt, ikke minst takket putterprodusentens suksess på europatouren.

— Det er en trist dag for merket i USA, sier Peter Allison, sjef for Yes! Golf (UK).

— Vi har store forhåndsordrer for 2011 i Storbritannia og Irland, vi har et godt lager og flere nye produkter på vei ut i markedet, fortsetter han.
Også Aad van Os, som er sjef for Approach Golf i Nederland, og som driver Yes!-merket på Kontinentet melder om gode tider for Yes!

— Vi har de største forhåndsordene på tre år i Europa og alle de nye modellene for 2011 har fått en meget godt mottakelse, sier van Os.

Yes! har alltid hatt en stor porsjon goodwill og en sterk posisjon i Europa, selv om det amerikanske selskapet var større isolert sett.

Eller som Aad van Os oppsummerer det hele:
— Det er mulig at Yes!Golf har mistet hodet, men hjernen vår har aldri vært i USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.