Bjørnefjorden Golfklubb runder 20 år, og markerer det med storstilt premie i jubileumsturneringen i august: En splitter ny Porsche Cayman verdt 849.000 kroner.
porsche-cayman-til-bj-rnefjorden-medlem

TIDENES HOLE-IN-ONE-PREMIE: Søndag 9. august kan en heldig golfer stikke av med en splitter ny Porsche Cayman verdt 849.000 kroner ved å gjøre HIO på hull 9 på Bjørnefjorden Golfklubb.

porsche-cayman-til-bj-rnefjorden-medlem

20 ÅR: Naturskjeønne Bjørnefjorden GK utenfor Bergen feirer sitt 20-årsjubileum med turnering 9. og 10. august.

Turneringen, som spilles 9. og 10. august, markerer avslutningen på en hel turneringsuke. Det er en slagspillturnering med plass til 72 medlemmer og 24 inviterte gjester.

Etter innledende runde lørdag 9. august, går de 48 beste videre til finalespillet søndag.

— Om nokon klarar å slå hole in one på hol 9 under finalane på sundagen, så går den første som gjer det heim med ein flunkanes ny Porsche Cayman, sier daglig leder i Bjørnefjorden Golfklubb, Eivind Hodneland, til lokalavisen Midtsiden.

Tidenes HIO-premie
Den flunkende nye Porsche Cayman-bilen settes opp som premie av Porsche Center Bergen, og er i følge Midtsiden trolig Norges dyreste HIO-premie noen gang.

Kristian Høyden og Rune Myklebust fra bilforhandleren sier til Midtsiden at de aldri var i tvil om å si ja da de fikk henvendelsen.

Høyden forteller at han falt for det vakre anlegget, som kollega Myklebust stadig vekk besøker for en runde golf.

— Samtidig er dei, som Porsche, oppteken av kvalitet og å stadig utvikla seg og anlegget, difor rådde eg Kristian til å vera med, sier Myklebust til Midtsiden.

Bilforhandleren har klokelig nok forsikret premien for å redusere risikoen. Skjønt, risikoen for hole-in-one på et 140 meter langt par-3-hull ligger et sted rundt 1:40.000.

Det har forøvrig vært en rekke amatørturneringer med bil i HIO-premie i Norge de senere årene.

Men vi har aldri hørt at noen faktisk har kunnet ta med seg en bil hjem i noen av dem. Men det har kanskje leserne?

Send i så fall en e-post til tips@golferen.no, bruk kommentarfeltet under eller fortell om det på Golferen.no sin facebookside

Se også: Bjørnefjorden GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.