Fra nyttår overtar C More rettighetene til å vise sendingene fra PGA Tour. Viasat uttrykker liten bekymring over de tapte rettighetene.
pga-touren-forsvinner-fra-viasat

C MORE OVERTAR: Fra nyttår overtar C More rettighetene til å sende fra PGA Tour, forteller Aftonbladet.

I følge den svenske avisen Aftonbladet har C More inngått en seksårsavtale fra 2016 til 2021 om eksklusive sendingsrettigheter fra PGA-tourens turneringer.

I Sverige lanserer C More en egen golfkanal, C More Golf, som vil vise PGA Tour i svensk forpakning med svenske reportere på plass i turneringene og egen studioproduksjon under storturneringene.

Det har ikke lykkes Golferen.no å få bekreftet om C More Golf også kommer til å vises i Norge. Til Golfsiden sier imidlertid C Mores Norges-sjef, Steinar Brændeland, at det ennå ikke er klart hvordan golfen skal sendes i Norge.

Liten bekymring hos Viasat

Viasport Sveriges pressesjef, Fredrik Johansson sier til Aftonbladet at Viasat valgte å takke nei til PGA Tour i høst.

Dette med begrunnelsen at Viasat føler de har nok med de øvrige golfrettighetene, noe som også bekreftes av Viasat Norge.

— Viasat har også rettighetene til europatouren i flere år fremover, LPGA-touren, Ryder Cup, World Golf Championships og alle major-turneringene. Dette er alle rettigheter som plasserer Viasat i en unik posisjon hva gjelder å tilby eksklusiv golf på TV, uttaler kommunikasjonssjef Øystein Hygen Christensen i Viasat Norge til Golferen.no.

Les også: Aftonbladets artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.