Hull 16 ved Phoenix Open, et par-3-hull på bare rundt 125 meter, har i lange tider vært turneringsgolfens mest underholdende hull. Nå vil PGA Tour gjøre det langt mindre morsomt for publikum. SE VIDEO.
pga-fors-ker---fjerne-moroa

KASTER GOLFHATTER: Rickie Fowler er bare én av mange spillere som kaster gaver til publikum på hull 16 under Phoenix Open. Her deler han ut flere titalls grønne Puma-caper under en tidligere utgave av turneringen.

pga-fors-ker---fjerne-moroa

BLE KJENT VIA TWITTER: PGA dekker seg bak sikkerhetsgrunner for å gjøre verdens mest underholdende golfhull litt mindre underholdende under Phoenix Open. Mange håper spillere og caddier blåser en lang marsj i akkurat den forordningen.

Det spektakulære ved hull 16 under Phoenix Open skyldes helt og holdent tribunene bygget rundt det, og som gjør hullet til et gigantisk amfiteater med 30.000 hylende og jublende tilskuere.

Hullet er faktisk det eneste i turneringsgolf som får golf til å ligne en ordentlig sportsbegivenhet, uten de til dels latterlige Hysj hysj-reglene golfsporten er belemret med.

I årets utgave, som går av stabelen fra 29. januar til 1. februar, har imidlertid PGA Tour bestemt seg for å gjøre det hele mindre morsomt.

Vanligvis kaster caddier og spillere ting til publikum på hull 16, alt fra cap-er, hansker og baller til fotballen Padraig Harrington sparker opp til publikum i videoen nederst i saken.

Etterleves forordningen PGA har publisert, blir det slutt på den slags underholdende innslag. Men vi kan jo alltid håpe på skikkelig, organisert ulydighet fra caddier og spillere. For maken til tull har vi sjelden hørt.

Hva synes du om forbudet mot at spillere og caddier dele ut gaver til publikum under Phoenix Open? Si din mening i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin Facebook-side.

Videoen ser du lenger ned på siden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.