Foto: Privat/Facebook

Ukens Nordic League-turnering ble redusert til 36 hull med en 21 år gammel trønder i omspill om seieren. Andreplassen ga billett til Made in Denmark-turneringen.

Selv om det selvfølgelig var surt å tape omspillet i Made in Denmark Qualifier mot rutinerte Åke Nilsson, er Martin Ulseth fra Byneset GK strålende fornøyd med turneringen på Sjælland.

Den fungerte nemlig som kvalik for tre plasser i europaturneringen Made in Denmark på Himmerland-banen 24. til 27. august.

Etter åtte missede cutter på elleve starter fikk Marin Ulseth det endelig til å stemme med rundene to fire under par 68-runder og delt ledelse etter siste hull.

Made in Denmark Qualifier

— Spillet mitt har vært veldig bra i det siste, men jeg føler jeg ikke har klart å få det ut i turnering. Da var det veldig deilig at det endelig klaffet, sier Ulseth til Norsk Golf

Anders Ellingsberg fra Drøbak GK ble nest beste nordmann på delt 18.-plass med -2.

Vetle Marøy, Sander Stavnar og Lasse Gerhardsen kom inn på par og delt 37.-plass mens Elias Bertheussen ble delt 44 med +1.

Se også: Resultater fra Skjoldnæsholm


 

Torsdag: Lyn og torden stoppet andrerunden

Det ble seks fem hull for Martin Ulseth i andrerunden torsdag. Da spillet ble stoppet var trønderen én under for dagen og på delt tredjeplass.

Ulseth startet andrerunden av Made in Denmark Qualifier på hull 10. Det ble birdie på hullene 11 og 14 etter en bogey på hull 13.

Med -5 overnatter han tre slag bak svenske Åke Nilsson og ett slag bak dansken Jacob P. Lauridsen.

Fikk du med deg denne? Oslotrikken med holdeplass på dansk golfbane

Også Elias Bertheussen og Sander Stavnar er under par på delt 32.-plass med -1. Vetle Marøy og Lasse Gerhardsen er begge på par på delt 43.-plass.

Andrerunden gjenopptas klokken 8.00 fredag morgen.

 


 

Runde 1: Martin Ulseth i tetkampen

Trønderen hadde en fire under par 68-runde på Skoldnæsholm-banen i Sør-Sjælland på delt fjerdeplass, to slag bak tetduoen Åke Nilsson og Jacob P. Lauridsen.

Scorekortet til Martin Ulseth under åpningsrunden av Made in Denmark Qualifier inneholdt seks birdier og to bogeyer.

Vetle Marøy er nest best blant de ni nordmennene i feltet på delt niendeplass med -3.

Cutten ser ut til å havne rundt par.