Odyssey Golf har introdusert sine nyeste puttere, Ai-ONE og Ai-ONE Milled, som inneholder banebrytende teknologi for mer pålitelige putter selv når ballen ikke er truffet perfekt. Disse putterne bruker et spesielt innlegg for å forbedre ballhastighet og nøyaktighet.

Ai-ONE bruker en kombinasjon av kunstig intelligens, en flerkomponentkonstruksjon, og et uretaninnlegg for å øke det søte punktet og opprettholde ballhastigheten, noe som lover putter som er opptil 21% nærmere hullet. Den inkluderer et klart, slitesterkt Panlite-vindu for å vise frem teknologien og en marineblå finish. Den har også en motvektet stålaksel for forbedret ytelse.

Ai-ONE Milled Family. Foto: Callaway Golf

Ai-ONE Milled har lignende egenskaper, men er laget helt av frest rustfritt stål og titan for en luksuriøs følelse og presisjon. Den har en unik champagne- og marineblå finish og kommer også med den motvektede stålakselen.

Begge putterlinjene vil være tilgjengelige for kjøp på nettet og i butikker fra 3. november, med et utvalg av hodestiler for forskjellige spilltyper. Detaljer om priser og bilder i høy oppløsning kan finnes på pressesenterets nettsted.