Da Bjørnefjorden Golfklubb inviterte til nyttårsturnering, ble feltet fylt opp på et blunk, og en rekke spillere havnet på venteliste.
nytt-rsturnering-med-venteliste

IVER PÅ TOPP: Etter et forferdelig vær om morgenen kunne nyttårsturneringen på Bjørnefjorden Golfklubb gå som planlagt. Og det med sterke resultater.

nytt-rsturnering-med-venteliste

VENTELISTE: Det var plass til 52 spillere i feltet, som ble fylt opp på null komma svisj, da Bjørnefjorden Golfklubb inviterte til nyttårsturnering.

Den trivelige nihullsbanen i Os, 30 kilometer sør for Bergen, hadde bare plass til 52 startende i den tradisjonsrike nyttårsturneringen.

Til tross for et forferdelig vær om morgenen, og utsatt start, klarte arrangørene i Bjørnefjorden Golfklubb å få alle spillerne rundt banen innen mørket kom.

— Vi kan ikke tro at noen annen klubb i landet har samme oppslutning som dette, skriver daglig leder Eivind Hodneland på klubbens hjemmeside.

Klubbsjefen mener oppslutningen er en bekreftelse på en fantastisk trend klubben hadde i 2013 med fulle startfelt i svært mange turneringer.

— Vi ser virkelig frem til sesongen 2014, da vi tror jubileumsåret vil bli svært bra i klubben, avslutter Hodneland med referanse til at Bjørnefjorden GK er 20 år i 2014.

Resultater

Nyttårsturneringen gikk som stableford over ni hull i tre klasser:

Klasse A: Nils Kristian Lygre – 26 poeng
Klasse B: Mette Karin Moldeklev Lunde – 23 poeng
Klasse C: Tobias Arntzen – 27 poeng

Beste bruttoscore ble vunnet av John Arntzen på par (best handicap), med Nils Kristian Lygre på andreplass, også han på par.

Har det blitt spilt nyttårsgolf på din klubb? Send bilder og noen ord til oss på e-post tips@golferen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.