Titleist kommer med nye Vokey-wedger i mars; Spin Milled 5. Det er særlig rillene som er forbedret, og som skal gi både maksimal spinn og bedre avstandskontroll.  
nye-vokey-wedger-i-mars

VOKEY SPIN MILLED 5: SM5-wedgene kommer i tre finisher: Gold Nickel (f.v.), Raw Black og Tour Chrome, i 21 forskjellige loft/bounce-kombinasjoner mellom 46 og 62 grader.

 I pressemeldingen hevder Titleist at rillene i kombinasjon med ny såleuforming, som har vært prøvd på touren en stund, også vil gi mulighet for økt slagrepertoar.

Hensikten er at spilleren skal kunne velge flere måter å angripe pinnen på; fra lave slag med god stopp til lobslag som dør momentant.

Rillene på Vokey Spin Milled 5-wedgene (SM5) kalles TX3, og er sju prosent dypere enn på tidligere modeller. De dypere rillene gir bedre spinn ved at mer sand og gress føres bort i stedet for å havne mellom ballen og slagflaten.

SM5-wedgene kommer i tre finisher, Tour Chrome, Gold Nickel og Raw Black, og i 21 forskjellige loft/bounce-kombinasjoner mellom 46 og 62 grader.

De er frest på en måte som gjør at hver enkelt rille er nøyaktig på den maksimalt tillatte dybden i henhold til golfreglene.

Vokey Spin Milled 5-wedger er tilgjengelig i golfbutikkene fra 14. mars.

Anbefalt pris: kr. 1249

Se også: Vokey hjemmeside 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.