Ny turoperatør vil utvide markedet

American Holidays er en forholdsvis nystartet turoperatør giret inn mot markedet for aktiv ferie, særlig innen golf og ski.

ny-turoperat-r-vil-utvide-markedet


STORT UTVALG: Mystic Dunes i Orlando er bare én av mange amerikanske krembaner American Holidays tilbyr.

ny-turoperat-r-vil-utvide-markedet


NESTORER INNEN AKTIV FERIE: Widar Jensen (t.v.) og Jaye Smith utvider golfprogrammet til å omfatte langt mer enn Amerika.

Spania, Portugal og Tyrkia er uten tvil de mest populære golfreisemålene for nordmenn, og her er da også konkurransen størst.

Når American Holidays nå er kommet på banen, indikerer navnet en vridning mot litt andre golfreisemål enn den slagne landevei.

— Det er riktig nok det. Men navnet er kanskje ikke helt presist for det vi skal drive med framover, sier Widar Jensen, som driver American Holidays sammen med partner Jaye Smith.

Til sammen har byrået mer enn 70 års samlet reiselivserfaring, særlig til Nord-Amerika. Så er det da også USA de har satt fokus på innledningsvis med Østkysten, Florida og California i fremste rekke.

I tillegg til golfreiser og skireiser sørger American Holidays også for billetter til teater, NHL-hockey, konserter og de heteste Las Vegas-showene.

— Vil du bli møtt av en limousin på flyplassen i Miami eller ønsker privat sightseeing i helikopter over New York, ordner vi det også, lover Jaye Smith.

Golf og safari i Sør-Afrika
Nå avslører Jensen og Smith at de kommer til å utvide golfprogrammet med turer til Home of Golf, altså St. Andrews i Skottland samt Golf & Safari langs Garden Route i Sør-Afrika.

Sør-Afrika-programmet blir lansert på Reiseliv 2011 på Lillestrøm 13. til 16. januar, og golf- og safaritilbudet er lagt opp i samarbeid med Golferen.no sin redaksjon.

I tillegg til Golf & Safari er det flere andre Sør-Afrika-prosjekter på trappene, og antageligvis vil mer blir avslørt på Reiseliv.

Der kommer American Holidays både til å ha en stand i samband med den amerikanske standen samt være representert på golfpaviljongen Golferen på reisefot.

Se også
American Holidays
Reiseliv 2011

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen og Elias Bertheussen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.