American Holidays er en forholdsvis nystartet turoperatør giret inn mot markedet for aktiv ferie, særlig innen golf og ski.
ny-turoperat-r-vil-utvide-markedet

STORT UTVALG: Mystic Dunes i Orlando er bare én av mange amerikanske krembaner American Holidays tilbyr.

ny-turoperat-r-vil-utvide-markedet

NESTORER INNEN AKTIV FERIE: Widar Jensen (t.v.) og Jaye Smith utvider golfprogrammet til å omfatte langt mer enn Amerika.

Spania, Portugal og Tyrkia er uten tvil de mest populære golfreisemålene for nordmenn, og her er da også konkurransen størst.

Når American Holidays nå er kommet på banen, indikerer navnet en vridning mot litt andre golfreisemål enn den slagne landevei.

— Det er riktig nok det. Men navnet er kanskje ikke helt presist for det vi skal drive med framover, sier Widar Jensen, som driver American Holidays sammen med partner Jaye Smith.

Til sammen har byrået mer enn 70 års samlet reiselivserfaring, særlig til Nord-Amerika. Så er det da også USA de har satt fokus på innledningsvis med Østkysten, Florida og California i fremste rekke.

I tillegg til golfreiser og skireiser sørger American Holidays også for billetter til teater, NHL-hockey, konserter og de heteste Las Vegas-showene.

— Vil du bli møtt av en limousin på flyplassen i Miami eller ønsker privat sightseeing i helikopter over New York, ordner vi det også, lover Jaye Smith.

Golf og safari i Sør-Afrika
Nå avslører Jensen og Smith at de kommer til å utvide golfprogrammet med turer til Home of Golf, altså St. Andrews i Skottland samt Golf & Safari langs Garden Route i Sør-Afrika.

Sør-Afrika-programmet blir lansert på Reiseliv 2011 på Lillestrøm 13. til 16. januar, og golf- og safaritilbudet er lagt opp i samarbeid med Golferen.no sin redaksjon.

I tillegg til Golf & Safari er det flere andre Sør-Afrika-prosjekter på trappene, og antageligvis vil mer blir avslørt på Reiseliv.

Der kommer American Holidays både til å ha en stand i samband med den amerikanske standen samt være representert på golfpaviljongen Golferen på reisefot.

Se også
American Holidays
Reiseliv 2011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.