Foto: Jan E. Espelid og Swedish Golf Tour

Espen Kofstad og Kristian Krogh spilte bra gjennom helgen i challenge-turneringen Kaskáda Golf Challenge i tsjekkiske Brno. Begge er i fin posisjon til å få spille på europatouren neste sesong.

Før Kaskáda Golf Challenge på Kaskáda Golf Resort var Krogh på tolvteplass og Kofstad på 18.-plassRoad to Mallorca-listen, der de 20 beste ved sesongslutt rykker opp til golfens europeiske eliteserie.

I Tsjekkia forbedret begge sine posisjoner søndag. Med -12 tok Espen Kofstad sin andre sjetteplass på rad, og sin tredje Topp 10 for sesongen

Etter runder på 70, 68 68 og 65 slag avanserte oslospilleren fra 18.-plass på rankinglisten til 15.-plass. Med det er han godt innenforTopp 20, og ligger an til et etterlengtet come back på europatouren i 2022.

Niendeplass til Krogh

Også drammenspiler Kristian Krogh spilte bra i Tsjekkia med runder på 68, 65, 68 og 72 slag,og endte på delt niendeplass med -11. Det førte ham opp fra tolvte- til ellevteplass på rankinglisten.

Marcel Schneider fra Tyskland vant på -16, ett slag foran Lorenzo Scalise fra Italia og australierne Josh Geary og Dimitros Papadatos.

Elias Bertheussen fra Byneset GK fikk bare to runder etter 79-68. Det ga +5, og misset cut med seks slag.

Se også: Resultater fra Tsjekkia