Norwegian åpner nye direkteruter fra Oslo til Antalya og Istanbul i begynnelsen av sommeren.
norwegian-til-antalya-og-istanbul-

NORWEGIAN: Lavprisselskapet Norwegian begynner å fly på Istanbul og Antalya i mai i år.

Ruten til Antalya vil ha første avgang 5. mai, mens ruten til Istanbul vil ha første avgang 2. juni og gå to ganger i uken ut august.

– Rutene til Istanbul og Antalya representerer Norwegians første flygninger utenfor Europa, og er ruter som har vært svært etterspurt blant våre kunder, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian, i en pressemelding.

Antalya:
Antalya er ”hovedstaden” på den tyrkiske rivieraen, hvor nytt og gammelt finnes side om side. Her kan du kombinere det beste av både sol, matopplevelser og shopping til svært lave priser. Fra Antalya er det kort vei til blant annet Alanya, Kemer, Belek og Side.

Norsk Golf nr 2/07, som kommer ut mandag 26. mars, har for øvrig en reportasje fra Belek, ved Antalya, og karakteriserer det som det beste golfreisemålet rundt Middelhavet.

Istanbul:
Istanbul er en spennende by og byr på et pulserende liv, som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse, hvor øst møter vest. Byen har i overkant av 10 millioner innbyggere, og er et mekka for de som ønsker gode matopplevelser, kulturopplevelser i verdensklasse og shoppingmuligheter utenom det vanlige. Flygningene til Istanbul går til Sabiha Gökçen International Airport som ligger rett øst for Istanbul, og har gode forbindelser til sentrum.

Prisene starter på 342 kroner, inkludert skatter og avgifter, og rutene vil ligge i salg fra og med torsdag 22. februar klokken 12.

Norwegians hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.