Norsk golfspiller koronasmittet

koronasmittet tre norske seiere på Swedish Georgia andreplass Kent State Karoline Stormo

Den ferske proffen, Karoline Stormo, har testet positivt på korona. Det medfører at Arendal & Omegn-spilleren må trekke seg fra kommende ukes torurfinale på Symetra Tour.

I tillegg til Symetra Tour Championship 3. – 6. november i Davidson i Nord-karolina går også denne ukens turnering Pinehurst uten en koronasmittet Karoline Stormo.

Sørlendingen fortalte om smitten på sin Facebook-profil:

— Som et ledd i Symetra Tours Covid-19 testprogram ble jeg i dag informert om atjeg har testet positivt for Covid-19. Jeg har trukket meg fra neste ukes Symetra Tour Championship. For øyeblikket har jeg milde symptomer og er i egenkarantene mens jeg driver smittesporing i samarbeid med touren og lokale helsemyndigheter. Jeg håpet virkelig at jeg skulle kunne avslutte min rookie-sesong sammen med resten av spillernepå touren. Men for øyeblikket vil jeg fokusere på å bli frisk og gjøre meg klar til en ny sesong. Jeg ønsker alle lykke spillerne til neste uke!

Karoline Stormo kombinerte golf og utdannelse på Kent State University i Ohio. Hun ble uteksaminert våren 2020 etter en strålende collegekarriere, som ble toppet da hun i 2019 knuste resten av feltet i den 89. utgaven av LNGA Amateur Championship.

I sin første sesong på Symetra Tour har Karoline Stormo spilt spilt inn 59.000 kroner (6172 dollar) på tre turneringer. Og ligger med det på 56.-plass på Order of Merit før de to siste turneringene.

koronasmittet LPGAs Stormo vant tøffeste turnering Orlando stormo
MISTER TOUR-FINALEN: Karoline Stormo har blitt smittet av Covid-19. Foto: Kent State

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×