-Foto-NGF-Ward

Eirik Tage Johansen ble best av våre på delt 42.-plass med -7 på Gloria Golf Club i Belek. Jarand Arnøy kom inn på 61.-plass etter en flott tre under par 69-runde.

Før Turkish Airlines Challenge var det en smule norsk optimisme etter sesongstarten i Kenya med 14.-plass til Kristian Krogh.  Men Krogh måtte denne gangen forlate turneringen etter to runder, fire slag bak cutgrensen.

Fasit ble altså 42.-plass til Johansen som vår bestemann med -7 etter tre birdier og to bogeyer siste dag.  Arnøys 61.-plass kom etter en bogeyfri sisterunde med tre birdier og 15 par.

Turkish Airlines Challenge ble vunnet av Joachim B. Hansen, som tok den første danske seieren på challengetouren på seks år med -18 etter en overbevisende finalerunde på 66 slag, som var seks slag under par.

Italieneren Lorenzo Gagli og Jack Singh Brar fra India delte andreplassen, tre slag bak dansken.

Se også: Resultater fra Belek

Turkish Airlines
VANT I BELEK: Joachim B. Hansen tok den første danske challengeseieren på seks år. Foto: Henrik Schou

Runde 3: Nordmennene langt bak

Eirik Tage Johansens tredjerunde på én under par, 71, i Turkish Airlines Challenge inneholdt fire birdier og tre bogeyer, og ga ham delt 38.-plass før siste runde.

Jarand Arnøy klarte ikke å følge opp den strålende avslutningen av runde to, og havnet tilbake til par totalt etter to birdier og seks bogeyer for fire over par, 76, på 66.-plass.

Danske Joachim B. Hansen leder med ett slag på -12. Sju mann deler andreplassen, blant dem to svensker: Oscar Lengden og Simon Forsström.

Runde 2: To nordmenn videre

Jarand Arnøy hadde fem hull igjen av runde 2, som han måtte gå fire under par for å klare cutten. De tre siste hullene endte med to birdier og én eagle, altså fire under par. Akkurat nok til å klare det cutten på Gloria Golf Club i Belek.

Eirik Tage Johansen er best av våre på delt 35.-plass med -5. Siddisen hadde fire birdier og én bogey for tre under par, 69, og -5 totalt etter en andrerunde som ble preget av dårlig vær.

Jarand Arnøy ble så desidert dagens nordmann med fire under par, 68, og -4 totalt, akkurat på cutstreken i en andrerunde som en hel rekke spillere måtte vente til lørdag med å avslutte

Kristian Krogh fikk det ikke til å stemme på Gloria-banen. Med 73-71 endte Drammen-spilleren på par, fire slag bak cutgrensen.

Runde 1: Svak norsk åpning

Ingen av de tre norske på startstreken fikk noen god start på ukens turnering på challengetouren. Det er tett på resultatlisten, og Eirik Tage Johansen fra Stavanger GK ligger ikke mer enn fire slag bak teten i Turkish Airlines Challenge.

Ledelsen deles  av sju spillere, inkludert finnen Kom Koivu og svenske Oscar Lengden.

Jarand Arnøy fra Fana GK kom seng rundt på en runde på par, og ligger som delt 82, ett slag over den stipulerte cutstreken etter dag én. Kristian Krogh fra Drammen GK åpnet med en runde på én over par, 74 er på tresifret plassering med delt 103.-plass.