Nils Jørgen Olesen - Ny daglig leder i Gamle Fredrikstad Golfklubb

Nils Jørgen Olsen ble ny daglig leder i Gamle Fredrikstad Golfklubb i starten av januar, melder klubben.

Han kommer fra jobben som partneransvarlig på Inspiria Science Center, og har tidligere blant annet jobbet som salgssjef på Quality Hotell med mer.

— Golf har vært en stor del av livet mitt i mange år, forteller Jørgen.

— Og jeg har spilt altfor mange golfrunder på Skjeberg Golfklubb de seneste årene. Der var han daglig leder fra 2008 – 2012.

En klubb hvor de fleste piler peker i riktig retning

Nils Jørgen føler seg ekstremt heldig som kommer til en klubb hvor de fleste piler peker i riktig retning. Det har blitt gjort et solid stykke arbeid over mange år.

— Jeg er utålmodig på å komme i gang med mitt bidrag, samtidig merker jeg at det vil ta tid før jeg har den oversikten jeg ønsker.

Vil ta bedre vare på nybegynnere

Sammen med klubbens trener, Freddy, og de flinke frivillige trenerne, skal han sørge for at medlemmer blir ivaretatt.

— Det er en kjensgjerning at golfklubber sliter med frafall av nybegynnere, og at de ikke alltid finner seg helt til rette de to første årene etter «Veien til golf». Vi skal få flere med på felles treninger og benytte seg av våre fasiliteter til å utvikle seg til golfspillere.

Anlegget blir bedre for hvert år, til tross for at det er en ung bane. 30.000 spilte runder og 5000 greenfee-besøkende i 2023 bekrefter dette.

— Min rolle er å ta like godt vare på menneskene som golfbanen har blitt tatt vare på de siste årene! Samtidig skal vi jobbe med å se på flere inntektsmuligheter og jobbe mer aktivt ut mot partnere og bedrifter.