Elverum Golfsenter signerte denne uken en avtale med Norges Golfforbund i forbindelse med den treårige trenerutdanningen i golf, som også gir en bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Høgskolen i Hedmark.
ngf-og-elverum-golfsenter-i-nytt-samarbeid-

I SAMARBEID: Trond Baardseng fra PGA (t.v) og Anders Thelberg fra NGF har inngått samarbeid med Elverum Golfsenter i forbindelse med en treårige trenerutdanningen i golf, som også gir en bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Høgskolen i Hedmark.

Norges Golfforbund og PGA of Norway er ansvarlige for å levere den golfspesifikke delen av bachelorstudiet. Golfdelen utgjør omtrent en tredjedel av utdannelsen.

— Dette blir en vesentlig oppgradering for den golffaglige delen av utdanningstilbudet både for studenter og trenere.

Det sier Anders Thelberg, trenerutviklingsansvarlig hos Norges Golfforbund, i en pressemelding fra Elverum Golfsenter.

— Elverum Golfsenter har lagt forholdene til rette for studiets trenerutdannelse på vinterstid, mens vi har et samarbeid med Elverum Golfklubb på sommeren, fortsetter Thelberg.

— Studentene kommer til å ha cirka 20 timer obligatorisk praksis per måned. Men de fleste av studentene kommer nok til å bruke golfsentret i Elverum til å tilegne seg mer relevant praksis på fritiden sier PGA-sjef Tond Baardseng, som er sterkt involvert i bachelorutdanningen innen golf.

Les mer:
Elverum Golfsenter
PGA of Norway
Norges Golfforbund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.