Eirik Tage Johansen Foto: European Tour

Utsikten Golfklubb i Kvinesdal har sikret seg tidligere Europatourspiller, Eirik Tage Johansen, som ny daglig leder. 39-åringen starter jobben i Kvinesdal 1. februar neste år. «Men han vil nok også før det gjøre seg kjent med ansatte, komiteledere og sette seg inn i klubbens gjøremål», skiver Kvinesdal & Omegn GK i en pressemelding.

Tage var aktiv tourspiller et godt stykke ut i 2021-sesongen, og ble født i Ventura, Californiia, USA i mai 1982.

Da han flyttet tilbake til Norge gjorde Tage det svært godt som amatørspiller. Han ble profesejonell i 2006 etter å ha gjennomført golf- scholarship med utdannelse fra universitetet i South Carolina.

Som profesjonell kvalifserte han seg for Europaean Tour på første forsøk. Karrieren ga spillerettigheter bråde på Europan Tour og på Challenge Tour, der han sikret sin første seier i Spania i 2019.

Hele situasjonen rundt Covid-19 ble en utfordring, som til slutt ledet til at Tage valgte å legge profflivet på hylla.

Styret i Utsikten Golfklubb er svært fornøyd med å kunne gå ut med nyheten i god tid før neste sesong.

— Med Tage på laget ligger det etter styrets oppfatning godt til rette for å kunne fortsette den positive utviklingen klubben har sett gjennom de siste årene. Vi er veldig fornøyd og stolte over å ha fått Tage til klubben . Vi har fått med oss en kapasitet med erfaring, pågangsmot og arbeidskapasitet som vil kunne betyr mye for den videre utviklingen av Utsikten Golfklubb.

styreleder i Utsikten Golfklubb, Roy Trydal

Les mer: Utsikten GK hjemmeside