I Storbritannia står Titleist Pro V1 for en tredjedel av omsetning i golfballmarkedet. Også i Norge er dominansen sterk.  
-n-av-tre-er-pro-v1

POPULÆR: Titleist Pro V1

Den største innkjøpsgruppen for golf i Storbritannia, Foremost, har valgt Titleist Pro V1 til beste golfball, skriver Titleist i en pressemelding.

I Storbritannia står Titleist Pro V1 for en tredjedel, målt i pund og pence, av all omsetning av golfballer hos de 1000 proshopene som er med i Foremost-gruppen.

Tallene er også utrolig sterke i Norge, forteller SMD-sjef Morten Erichsen.

— I Norge  er hver tredje golfball vi selger Titleist Pro V1, og representerer nesten halvparten av den totale golfballomsetningen vår, forteller han.

SMD importerer Titleist til Norge, og Erichsen sier at han stadig blir gledelig overrasket over hvor sterkt Titleist-merket står i det norske markedet.

Blant annet viser utstyrstelling fra de norske juniorenes eliteserie, Titleist Tour, at 71 prosent av deltakerne spiller med Titleist.

Ken Graham, Titleist markedssjef for Europa, sier de sterke tallene viser at firmaets ball-tilpasnings-program, som ble lansert i år, har vært en suksess.

— Ball-fitting kommer til å være en viktig aktivitet for oss både i 2011 og videre, sier Graham.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.