Det finnes uhorvelig mange golfdingser der ute, både nyttige og ubrukelige. Men briller som farger omgivelsene blå så det skal være lettere å finne golfballer i gresset ... Hvilken kategori faller det inn under?
mistet-ball-blues

NESTEN SOM OAKLEY men likevel ikke helt…

mistet-ball-blues

mistet-ball-blues

GJENNOM ANDRE BRILLER: Med Visiball får du garantert et helt nytt syn på verden.

mistet-ball-blues

ENKLERE LIV: På enklereliv.no kan du kjøpe Visiball, til Golferen som har alt – bortett fra presisjon på utslagene sine.

Visiball heter brillene som skal gjøre det enkelt å finne ballen din i roughen.

Og rett skal være rett, brillene ble kåret til “beste nye podukt” under PGAs 2005 Merchandise Show, og ifølge reklametekstene er brillene blitt en suksess.

Og hvordan fungerer så dette mirakuløse hjelpemiddelet?

Alle som har sett TV-serien CSI (og det er ganske mange) vet at det er utrolig hva man kan se om man gjør det blått – ved hjelp av lys eller briller. Golfballer er tydeligvis også an av disse tingene.

I praksis blokkerer brillene for mørke farger, som grønt, brunt og svart, mens de slipper gjennom lyse farger, som hvitt og gult. Normale golfballer blir dermed lettere å se, selv i mørkeste roughen – eller kanskje spesielt der.

Visiball koster 430 kroner på EnklereLiv.no, og noe mindre i Sverige. (Men da er det mulig du må betale toll.)

Har du Visiball selv? Innfrir de løftene? Er du spesielt fornøyd eller misfornøyd? Kommenter denne artikkelen, så andre lesere kan dele dine erfaringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.