Monza Spider Vicino heter siste tilskudd i TaylorMades Rossa-serie. Og det kan fort bli enda en suksess.
mer-snacks-fra-rossa

MONZA SPIDER VICINO:
Her i hælskaftet utgave.

Tiden fra TaylorMade lanserte sin første Rossa-modell tidlig på 2000-tallet har vært en kontinuerlig opptur der den ene nye modellen har avløst den andre.

Skikkelig fart i sakene ble det da designguruen Kia Ma ble en del av teamet, og de siste sesongene har Spider-serien vært en av de store putterkolleksjonene.

Årets nyhet heter Monza Spider Vicino (Vicino betyr nær eller neste på italiensk), og kommer som to modeller; én senterskafet og én hælskaftet.

Monza Spider Vicino har beholdt det beste fra den opprinnelige Monza Spider, men har en renere og mer strømlinjeformet design.

Dermed har Vicino den samme, høye vridningsmotstanden (MOI) og tilgivenheten som ga den opprinnelige Monza Spider et så stort gjennombrudd.

Mens vingene på Monza Spider, der mye av vekten er samlet, stod ganske mye ute, ligger de tettere inn til resten av hodet på Vicino.

Normalt vil dette redusere vridningsmotstanden i og med at vektene kommer nærmere hverandre. Dette løste TaylorMades ingeniører ved å endre litt på materialene i hodet.

De midtre partiene er støpt i et lettere kunsstoffmateriale, ytterkantene i en tyngre stållegering.

Plastmaterialet som brukes i midten veier bare 24 gram (mot 131 gram i Monza Spider), mens stålrammen veier 316 gram, sammenlignet mot 202 gram tidligere.

Siktesystemet er også endret, og Vicino har bare en tynn, sort siktestrek omgitt av en sølvfarget plate.

Også innlegget i slagflaten er nytt, og er karbonbasert, mye likt et grafittskaft. Dette gir lengre kontakt med ballen i treffet, som øker ballens omdreiningshastighet med opp mot 30 RPM. Dermed begynner den å rulle raskere, og den holder linjen bedre.

Rossa Monza Spider Vicino blir tilgjengelig i butikkene fra 25. mars.

Pris: kr. 1795
Distributør: TaylorMade-adidas (tlf. 800 14321)

Les mer:

  • Rossas hjemmeside
  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.