Det stod tre bogeyer og 15 par på sckorekortet til Marita Engzelius siste dag i Indiana, som ga et fall på 15 plasseringer i symetraturneringen.

Selv om Four Winds Invitational ikke ble den store oppturen det så ut til etter to runder, er den delte 27.-plassen likevel årsbeste for 28-åringen fra Oslo Golfklubb.

27.-plassen med +2var verdt 11.000 kroner (1296 dollar). Vinneren Kendall Dye fra USA, kom inn på -11, og mottok en seierssjekk på 191.000 kroner (22.500 dollar).

Se også: Resultater fra Indiana

Four Winds Invitational


Runde 2: Delt 12.-plass før siste runde

Endelig ser det ut til å løsne for oslospilleren etter en tung innledning på sesongen. Med én under par, 71, avanserte hun ti plasseringer og kan gå mot sesongbeste i Indiana.

Lørdag hadde Marita Engzelius eagle på åpningshullet i South Bend helt nord i Indiana. Fulgt opp av to birdier og tre bogeyer for én under både for dagen og turneringen.

Dermed håper vi omslaget endelig er kommet for en skadeforfulgt Marita Engzelius, som hittil i år har misset cutten i fire av sju turneringer. Og som har delt 34.-plass som beste resultat.

Amerikanske Elizabeth Szokol leder med tre slag på -12.

 

 


Runde 1: Paråpning for Marita

Oslo-spilleren hadde en bedre åpning av denne ukens symetraturnering, og ligger på delt 22.-plass i Indiana etter en 72-runde og par. Franske Celine Boutier leder med tre slag på -7.