Foto: LET

Se hvor enkelt Lydia Ko fra New Zealand avgjorde med eagle på første omspillshull etter at Minjee Lee fra Australia hadde gjort birdie på par-5-hullet. SE VIDEO

Seieren i LPGA Mediheal Cahmpionship var Lydia Kos tredje seier på Lake Merced Golf Club. Og seieren kom etter et fantastisk innspill fra 210 meter. Videoen under viser hvor fantastisk andreslaget var. Men en stund så det stygt ut for den newzealandske spilleren,

— Det er sprøtt! Jeg var tre over for dagen på et tidspunkt i dag, og sa til meg selv at «hei, du må bare fokusere for du vet aldri hva som da kan skje.» Jeg klarte å samle meg på de siste ni. Og da den putten (i omspillet) gikk i; oh my gosh!, fortalte hun etterpå.

Det var også den tidligere verdensenerens 15. seier på LPGA, og den første på nesten to år. Seier til Lydia Ko betyr at etter ti LPGA-turneringer i år har det vært ti forskjellige vinnere, fra seks forskjellige land.

Det var flere gode poenger for statistikk-glade  i Daly City i California den siste søndagen i april. Blant annet at sørkoreanerne var fraværende i toppen av resultatlisten med delt 18.-plass til Jenny Shin, Mi Hyang Lee og So Yeon Ryu.

Caroline Hedwall fra Sverige ble beste skandinav på delt 23.-plass med -2.

Se også: Resultater fra California