Da en sverm illsinte veps gikk til angrep under europaturneringen i Malaysia måtte spanjolen Pablo Larrazabal hoppe i vannet for å slippe unna. SE VIDEO.
larrazabal-angrepet-av-vepsesverm

MONSTERVEPS ANGRIPER: En sverm med 30-40 veps, tre ganger større enn bier, gikk til angrep på Pablo Larrazabal på hull 14 under andre runde av Malaysian Open langfredag.

Dra til sjøs for en dramatikk! Pablo Larrazabals forsøk på å klare cutten i Malaysian Open endte i en av golfhistoriens mest bisarre hendelser.

Spanjolen spilte hull 14, hans femte for dagen, da noe som først så ut som en morsom situasjon oppstod. Men som endte med at han måtte søke tilflukt i nærmeste vanndam.

Fullt påkledd hoppet Larrazabal i innsjøen ved 14. green. Men det etter å ha mottatt et stort antall vepsestikk, og som i følge ESPN.com måtte behandles av lege.

Tre ganger større enn bier

— De var tre ganger større enn bier. De var enorme, og 30-40 stykker begynte å angripe meg med full styrke, sier Larrazabal til ESPN.

— Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Caddien min sa jeg måtte løpe, og jeg begynte å løpe som en galning, og de andre spillerne sa jeg måtte hoppe i innsjøen.

— Jeg løp til sjøen, slengte fra meg scorekortet, tok av meg skoene og hoppet i vannet. Det var det desidert mest skremmende øyeblikket i karrieren. Jeg har aldri vært så redd, forsikrer Larrazabal.

Utrolig nok klarte spanjolen birdie på hullet etter de rundt 20 stikkene han mottok fra de illsinte vepsene.

Etter nok en birdie på banens hull 7, hans 16. for dagen, endte han -2 etter to runder, og klarte cutten med tre slags margin.

Se også: Leaderboard fra Malaysian Open

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.