Lanzarote-Golfbane

Lanzarote er en unik øy med en ekstrem og usedvanlig skjønnhet. Den fantastiske naturen, det dramatiske landskapet, lange sandstrender, den dypt rodfestede lokale kulturen og gastronomien. Og fremfor alt en sann respekt for naturen og miljøet gjør Lanzarote til den perfekte destinasjonen når du vil dyrke favorittsporten din under varmere himmelstrøk.

Lanzarote er en førsteklasses europeisk sportsdestinasjon, hvor det milde, solrike klimaet med en årlig gjennomsnittstemperatur på 22 grader, gir mulighet for å dyrke all slags sport året rundt, deriblant golf på Lanzarotes to 18-hulls golfbaner, Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf

Golf på Lanzarote spilles i en imponerende kulisse, hvor hvert golfhull spilles med enten Atlanterhavet eller vulkaner som en vakker bakgrunn. Golfbanene er anlagt i harmoni med naturen, og ligger sentralt på øya, hvilket gir deg enkel adgang til begge golfbanene, uansett hvor på Lanzarote du er innkvartert. På hviledagene fra golfen kan du gjerne slappe av på stranden, nyte en god middag på restaurant eller utforske alle fritidsaktivitetene Lanzarote har å by på.

Få tilbud på golfreise til Lanzarote