Kryptovaluta på golfbanen

Det er ingen hemmelighet at golf er en populær sport blant de rikere i samfunnet. Det er selvfølgelig lov for enhver å spille golf, men det forbindes ofte med velstående grupper mennesker som avtaler spennende og store businessavtaler over et slag eller to.

Kryptovaluta er intet unntak. Det forhandles ofte med kryptovaluta på golfbanen, og selv om det ikke er like utbredt i Norge, så skjer det her også. Det er nemlig mange som kjøper Bitcoin ute på golfbanen, og som generelt gjør avtaler mens de spiller golf. Visste du at det til og med finnes en egen mynt som er ment spesielt for golfere? Nemlig Golfcoin. Vi skal fortelle deg litt om hva Golfcoin er og hvorfor den er ment for akkurat golfere.

Hva er Golfcoin?

Golfcoin er en desentralisert kryptovaluta som ble opprettet med sikte på å bli den foretrukne digitale valutaen for golfindustrien. Teamet bak den spennende mynten tror at kryptovalutaer vil ha stor innvirkning på golfens fremtid. Denne digitale myten kan nemlig brukes til å kjøpe utstyr, bestille starttider, betale for gebyrer og mye mer. Mange ser derfor for seg at når du investerer i denne mynten så investerer du også i golfen og det den har å tilby.

Hva er fordelene med Golfcoin?

Golfcoin tilbyr mange fordeler for brukere, inkludert lavere transaksjonsgebyrer, raskere transaksjoner og økt sikkerhet. Golfcoin jobber også med å skape et samarbeid med mange av de store golforganisasjoner for å bidra til å fremme bruken i bransjen. Det skal altså gjøre det mer gunstig og enklere for golfelskere. Men hvordan får du tak i denne spennende og nye mynten? 

Golfcoin kan erverves gjennom en rekke metoder. Du kan for eksempel få mynten gjennom mining eller kjøp. Du kan også noen ganger få den som takk for jobben din innenfor mining, eller de kan doneres på veldedighetsarrangementer. Det er altså mange muligheter dersom du ønsker å få tak i denne mynten. Det er viktig at du husker å oppgi kjøpet i skattemeldingen din dersom du ender opp med å kjøpe Golfcoin, slik at du er sikker på at du ikke plutselig går på en skikkelig skattesmell.

Golfcoin-teamet jobber hardt for å gjøre Golfcoin til den foretrukne digitale valutaen for golfere over hele verden. De planlegger å integrere med store golforganisasjoner, utvikle nye funksjoner og ekspandere til nye markeder. Golfcoin har en lys fremtid foran seg, og det er bare å vente på at den også blir mer etablert i Norge.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.