Foto: Jan E. Espelid

Det ble stor spenning for Kristian Krogh Johannessen, som ledet flere ganger underveis i Trummenäs Open i svenske Karlskrona. Til slutt endte drammenseren på andreplass.
krogh-johannessen-med-sterk-andreplass

STERK INSATS I SVERIGE: Etter å ha ledet før siste dag, og flere ganger underveis i siste runde, ble det til slutt andreplass for Kristian Krogh Johannessen Trummenäs Open i svenske Karlskrona.

Før tredje og siste runde av Trummenäs Open ledet Kristian Krogh Johannessen med to slag, og det så lenge lyst ut under siste runde.

Etter ti hull ledet 20-åringen med to slag. Dobbelbogeyer på hullene 11 og 13 holdt imidlertid på å ødelegge gleden for 20-åringen.

Han viste imidlertid styrke med tre strake birdier, og etter 17 hull var han tilbake i delt ledelse. En avsluttende birdie fra Simon Forsström ga svensken seieren, og Krogh Johannessen andreplass etter sin avsluttende én over par 73-runde og -9 totalt.

Andreplassen førte drammenseren til 17.-plass på Nordic League-rankingen. Den ledes fortsatt av Eirik Tage Johansen, som ikke deltok denne uken.

Christian Aronsen avsluttet med to over par, 74, og endte på delt 41.-plass med +2.

Se også:
Resultater fra Karlskrona
Nordic League-ranking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.