8. desember 2023 16:16
Med én runde igjen av CareerBuilder Challenge i California leder Hadwin med ett slag på -17. Hele 20 spillere har -10 eller bedre.

Bare to uker etter Justin Thomas’ 59-runde i Sony Open in Hawaii gjentok 29-åringen fra Moose Jaw i Canada prestasjonen i årets tredje turnering på PGA Tour.

Hadwin spilte La Quinta-banen lørdag, med sju birdier på de første ni og seks på de siste for 13 under par, 59. for dagen.

Etter runden filosoferte Hadwin overfor PGA-tourens nettsted om mulighetene for å beholde ledelsen gjennom hele finaledagen:

— Jeg tror det (59-runden) gjør det vanskeligere i morgen. De sier at noe av det vanskeligste i golf er å følge opp en lav runde. Jeg kan ikke gå mye lavere,. Jeg tror jeg må finne en måte å komme meg unna det. Jeg kommer ikke til å gjøre 13 birdier igjen i morgen. Jeg mener, det er mulig, men sjansene er gansk små.

Adam Hadwin er den åttende spilleren i historien med en runde på under 60 slag på PGA Tour.

Hadwin avsluttet med en runde på to under par, 70, og endte på -19. Det skulle vise seg å holde til andreplass, ett slag etter Hudson Swafford og ett slag foran Brian Harman og Bud Cauley, som delte tredjeplassen.

Se også: Livescoring fra PGA Tour

Kommentarer