Eirik Tage Johansen endte på delt sjetteplass, og Stian Hansen som delt 26, i Gecko-turneringen på Guadalhorce Golf Club. Men dette skal handle om været, melder bergenseren Åge Wedøe fra Malaga.
johansen-og-hansen-m-tte-holde-p--capsene

BLÅSTE HATTER OG HØY: Spania er ikke bare sol og sommer. Det fikk Mørk GKs leder Åge Wedøe erfare da han fulgte finalerunden av Gecko Pro Tour på Guadalhorce Golf Club i Malaga.

johansen-og-hansen-m-tte-holde-p--capsene

johansen-og-hansen-m-tte-holde-p--capsene

johansen-og-hansen-m-tte-holde-p--capsene


Visst er det mye fint vær i Spania. Men ikke bare fint vær.

Som så mange andre nordmenn benytter Mørk GKs leder, Åge Wedøe, muligheten til en Spania-avstikker om vinteren, og er i Malaga-området for tiden.

— Jeg tok en tur bort på den sagnomsuste hjemmebanen til Juan Miguel Jimenez i dag. Det var Gecko Pro Tour som lokket, skriver han i en e-post til redaksjonen.

— Herregud som det regnet på formiddagen! Det imponerte selv en bergenser, fortsetter han.

— Men det sluttet ikke med det. Da Vår herre innså at han hadde overdrevet vanningen, satte han på den kraftigste byggtørkeren han fant. Det var til tider en utfordring å stå oppreist.

Wedøe er derfor mektig imponert over at Eirik Tage Johansen gikk på par torsdag.

— Det er ikke mindre enn en bragd. Han fikk vannet på de første ni og vinden på de siste.

Med 73 slag på åpningsrunden onsdag ble det +1 totalt på siddisen, som var fem slag etter den engelske amatøren Alan Dunbar, som vant med to slags margin.

Stian Hansen fra Grønmo GK hadde +9 etter runder på 75 og 78 slag.

Åge Wedøe har tenkt å følge Eirik Tage Johansen også på neste turnering, som går på Marbella Golf & Country Club tre mil lenger sør 10. og 11. mars.

— Det er noe med den mannen som imponerer meg. Håper han lykkes! avslutter en for anledningen vindskjev og våt bergenser fra Malaga.

Se også: Resultater fra Gecko Tour

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.