Anna Dønnestad og Geir Ove Berg, begge tidligere generalsekretærer i NGF, ble overrasket med Idrettens Hederspriser på Golfforum lørdag. SE VIDEO.
idrettens-hederspriser-til-d-nnestad-og-berg

IDRETTENS HEDERSTEGN MED DIPLOM: Anna Dønnestad og Geir Ove Berg ble overrasket med hederspriser av golfpresident Finn H. Andreassen under åpningen av Golfforum på Fornebu lørdag.

idrettens-hederspriser-til-d-nnestad-og-berg

idrettens-hederspriser-til-d-nnestad-og-berg

idrettens-hederspriser-til-d-nnestad-og-berg

idrettens-hederspriser-til-d-nnestad-og-berg


Golfpresident Finn H. Andreassen overrasket 200 delegater fra norske golfklubber da han åpnet Golfforum på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Presidentens åpningsinnlegg skulle handle om golfens medlemsutvikling, synlighet, Solheim Cup og våre profiler. Men først hadde han hederstegn på lur til to med lang fartstid i golfen.

Anna Dønnestad har jobbet i golfforbundet i 30 år, og har liksom prisvinnerkollega Geir Ove Berg vært generalsekretær i NGF.

Finn H. Andreassen trakk fram prisvinnernes meritter da de ble tildelt idrettens hederstegn og diplom.

Anna Dønnestad har fem NM-gull og Kongepokaler, tiendeplass i VM individuelt og ni Senior-NM samt to skandinaviske mesterskap i match. Hun har også to svenske juniormesterskap, og var generalsekretær i NGF fra 1984 til 1993.

Golfpresidenten høstet for øvrig latter da han mente at de svenske juniormesterskapene egentlig ikke skulle telle med for vurderingen av pristildelningen.

Geir Ove Berg var generalsekretær i NGF i elleve år fram til 2011, landslagstrener i hopp fra 1977 til 1980, vært styremedlem i Skiforbundet og nestleder i hoppkomiteen i fire år, og blant mye annet nevnte presidenten også Bergs verdensrekord i skiflyging på 173 meter i 1976.

SE VIDEO UNDER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.