I Las Vegas klarte Rory McIlroy klarte å legge skuffende resultater den siste tiden bak seg da han tok steget inn i en meget eksklusiv gruppe spillere med 20 PGA Tour-triumfer under beltet. Seieren kom etter en tett og spennende duell med Collin Morikawa. Med -18 gjorde Viktor Hovland nok en god turnering i Topp 20 på The Summit Club, syv slag bak den nord-irske vinneren.

I motsetning til de tre første rundene i The CJ Cup fikk miklagardspilleren sand i maksineriet allerede på åpningshullet i Nevada- ørkenen, og måtte gå til neste utslag med dagens første bogy på scorekortet.

24-åringen brukte imidlertid ikke særlige lang tid på å samle seg, og kom i gang med en fin serie birdier på hullene 3, 6 og 7. Det ga runding på to under par for dagen.

På hjemveien smatt en uvelkommen bogey i på hull 11, som fikk unngjelde med birdier på hullene 13, 14, 17 og 18.

18 under par på 18.-plass

Da rekken av birdier, bogeyer og par var talt opp ble Hovland stående med 18 slag under par for turneringen, som holdt til en delt 18.-plass. Opp til en topp 10-plassering skilte det to slag.

Tett fight

Vinneren Rory McIlroy endte på 25 slag under par etter å ha gått den den avsluttende runden på seks under par,66.

Det holdt til sieer med knappest mulig margin over Collin Morikawa, som avsluttet med en ti under par 62-runde, og endte med det ett slag bak McIlroy.

Se også:Resultater fra Las Vegas