Caroline Martens Foto: Mike Meyer

For først gang i historien stiller fem norske utøvere til start i en Syemtra-turnering når årets sesong innledes i Florida. Også resten av Team Norway er på plass i solskinnsstaten.

Hele fire utøvere fra Team Norway Golf er på plass i USA når Symetra Tour innleder sesongen 2017 med Florida’s Charity Natural Classic i Winter Haven 10.-12.mars.

Marita Engzelius (Oslo GK) har spilt Symetra Tour i flere år. Nå får hun med seg Marianne Skarpnord (Moss og Rygge GK), Tonje Daffinrud (Vestfold GK) og Caroline Martens (Nordhaug GK) i årets første turnering. I tillegg stiller tidligere Team Norway-utøver Caroline Westrup (Bærum GK).

— Jeg har hatt en rygg som har plaget meg de siste to ukene, men gleder meg uansett til å komme i gang med sesongen, sier Engzelius.

Borte nesten en hel sesong

Caroline Martens fikk 2016-sesongen spolert med skade og operasjon. Tiden har hun brukt på mentaltrenerutdannelse.

— Jeg har allerede en utdannelse i psykologi fra universitetet, så det var naturlig å bruke skadeavbrekket til å fullføre en mentaltrenerutdannelse. Jeg har gjort et grundig stykke arbeid i løpet av skadeperioden, og det føles helt fantastisk å skulle spille turnering igjen, sier Martens.

Tonje Daffinrud spiller sin første turnering i USA siden college-dagene. Etter å ha stått på reservelisten noen dager er det klart at hun er med i feltet.

— Jeg gleder meg til å spille min første Symetra Tour selv om reisetidspunktet gjør at det bare blir en dag med forberedelser. Etter god utvikling i turneringene i Australia er jeg veldig gira på å spille i Florida, sier Daffinrud.

Team Norway-samling i USA

Team Norway arrangerer årets tredje samling i Orlando 11.-17.mars.

Madelene Stavnar (Vestfold GK), Christian Aronsen (Miklagard GK), Suzann Pettersen (Oslo GK), Eirik Tage Johansen (Stavanger GK), Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK), Aksel Olsen (Stavanger GK), Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK), Caroline Martens, Marita Engzelius og Tonje Daffinrud deltar på samlingen.