En klassiker har kommet tilbake i et nytt og moderne format. Nå i juli lanserer TaylorMade sin 300 Mini Driver.

For 20 år siden lanserte TaylorMade en driver-serie under navnet 300. 300-serien representerte en aldri så liten revolusjon ved at for første gang kunne kunden velge mellom tre forskjellige driverhoder: TaylorMade 300 Ti, 320 Ti og 360 Ti.

I våre dager har det blitt en akseptert sannhet at én modell ikke passer for alle spillere. TaylorMade har nå plukket fram igjen sine design fra 300-serien i et nytt konsept: Drivere for de som ikke er like komfortable med at dagens driverhoder er større enn noen gang.

En slags mellomting

I forhold til andre drivere har TaylorMade 300 Mini Driver mindre hoder og kortere skaft. Produsenten lover at det skal gi bedre kontroll. Noe hver og én av oss nok kunne ønske seg enkelte ganger. ikke minst vi som har en tenens til å ofte spre utslagene i øst og vest på, eller utenfor, spillefeltet.

Selv om mindriveren utseendemessig minner om den 20 år gamle 300-serien, har TaylorMades ingeniører klart å putte mye ny teknologi inn i 300 Mini Driver-serien. Med det kortere skaftet går midriveren litt kortere enn dagens heteste drivere. Men den økte kontrollen oppveier mye av ulempen med de færre meterne fra tee.

I USA selges 300 Mini Driver for rundt 400 dollar. I Norge kommer de i butikkene fra 15. juli, og den anbefalte utprisen oppgis til 4.399 kroner.

Les mer: TaylorMade jhjemmeside