Tutta har ikke rørt køllene siden Solheim Cup

KØLLENE GJEMT BORT: Suzann Pettersen (med topplue lengst til høyre) forteller til VG at hun ikke har rørt golfkøllene de fem månedene som har gått siden hun satte den avgjørende putten i Solheim i Skottland. Foto: Mark Runnacles/LET

Da Suzann Pettersen avgjorde Solheim Cup på Gleneagles i september avsluttet hun med det sin fantastiske karriere. Siden har hun ikke rørt golfkøllene, avslører hun i et intervju med VG.

Jeg har ikke rørt golfkøllene siden Solheim Cup. Jeg har ikke noe iver etter å kaste meg over dem, sier den 38 år gamle golfpensjonisten til VG i forbindelse med at hun ble innlemmet i norsk idretts nye Hall of Fame.

Super-putten på på PGA Centenary-banen på Gleneagles i den 16. utgaven av  Solheim Cup resulterte i seier til Europa over USA med 14 ½ – 13 ½ .

I VG-intervjuet forteller Tutta at hun har «landet» i familiens nye hjem ved Holmendammen på Oslos vestkant:

— Jeg føler at jeg har kommet meg hjem. Nå prøver jeg å sette rammene for et nytt liv. Men jeg savner Florida. Jeg savner varmen. Og jeg savner idrettens hverdag. Men jeg savner ikke den dårlige samvittigheten om jeg har gjort nok på trening. Jeg ligger ikke og grubler om natten lenger.

Vet ikke hva hun gjør med villaen i USA

Tidlig i LPGA-karrieren etablerte Tutta seg i egen villa på berømte Bay Hill Club i Florida. Nå sier hun til VG at hun ikke helt vet hva hun skal gjøre med villaen i Orlando.

Tutta avsluttet karrieren på topp med den nervepirrende putten som avgjorde Solheim Cup (se under). Og har ikke angret siden. Livet som «tilstedeværende mamma» for Herman (18 måneder) føles som en lykke, forteller hun til VG, Og svarer «ja» når avisen spør om hun tenker på å få flere barn:

— Det er lov å ønske seg flere barn. Det hadde vært fint for Herman med en søster eller bror, slik at han kan få noen å bryne seg på.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×