Sesongens tredje topp-10 for Halvorsen i Costa Rica

SESONGENS TREDJE TOPP-10: Andreas Halvorsen endte 13 under par i Costa Rica Classic etter 67-69-70-65. Foto: Privat

Larvikspilleren beholder den gode formen som har preget sesongen på PGA Tour LatinoAmerica. Søndag endte det i delt niendeplass.

Niendeplassen i Costa Rica Classic var den andre for sesongen for Andreas Halvorsen, som kom fra femteplass fra forrige ukes turnering på Jamaica.

Søndag sørget eagle på siste hull for topp-10-plasseringen. Før det hadde runden inneholdt tre birdier og en bogey på de første ni samt to birdier på back nine for seks under par, 65, for dagen og 13 under for turneringen.

Med det var han fem slag bak tettrioen Eric StegerTyson Alexander og Chris Killmer fra USA, som måtte ut i omspill om seieren.

Som ble avgjort til Alexanders fordel med eagle på andre omspillshull.

Se også: Resultater fra Guanacaste


Runde 3: Halvorsen under par

Larvikspilleren har så langt fulgte opp forrige ukes gode innsats med tre bra runder i ukens turnering på PGA Tour LatinoAmerica. Men det var litt mer variasjon i spillet lørdag.

Scorekortet fra Andreas Halvorsens tredje runde i Costa Rica Classic var rimelig fargerikt. Ti av hullene gikk unna på par. Resten bestod av fem birdier, to bogeyer og én dobbelbogey for én under par, 70, for dagen og sju under par for turneringen.

Det gir status quo med delt 26.-plass på resultatlisten på Reserva Conchal Golf Club, åtte slag bak tetduoen Eric Steger og Chris Killmer fra USA. Halvorsen har fire slag opp til topp-10.

 


Runde 2: Seks under par halvveis

Andre runde av Costa Rica Classic begynte stygt for Andreas Halvorsen med bogey på de to første hullene og en plassering under cutstreken ved runding.

De siste ni bød imidlertid på tre birdier og en bogey, og resulterte i to under par, 69, for dagen og seks under for turneringen. Som betød sjette klarte cut på rad og delt 26.-plass med to runder igjen.

Amerikanerne Jason Thresher og Chris Killmer deler ledelsen på -12.

 


Runde 1: Fire under par 67-runde

Åpningsrunden med fem birdier og én bogey i Costa Rica Classic gir derfor ikke Andreas Halvorsen bedre plassering enn delt 19.-plass, fem slag bak ledende Maximiliano Godoy fra Argentina.

I forrige uke ble Andreas Halvorsen delt femtemann i BMW Jamaica Classic, og ligger på 17.-plass på latinamerika-tourens Order of Merit, der de fem beste ved sesongslutt avanserer til PGAs WebCom Tour.

 

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.