Det internasjonale golf- og livsttilsmagasinet Swing Image er nå tilgjengelig som gratis app for lesebrett som iPad, Samsung Galaxy, Nexus og flere samt til smarttelefoner. Men bare den første utgaven er gratis.
gratis-golfmagasin-p--app-

GRATIS — MEN BARE FØRSTE UTGAVE: Swing Image Golf Magazine finnes nå som gratis app. Men bare den første utgaven er gratis. De neste koster 30 kroner per utgave.

Appen finner du enkelt i App Store eller Google Play ved søkeordet Swing Image. Du kan også laste ned direkte og gratis fra web for iPhone og iPad eller Android.

Swing Image har vært på markedet i sju år, og leses over hele verden.

Stoffet spenner fra intervjuer med kjente spillere, utstyr og svinganalyser til livsstilsartikler om alt fra moter til det siste innen luksusyachter.

Velfyllt utgave

I forbindelse med app-lanseringen det et intervju med den levende legenden Gary Player, som i en alder av 78 år nylig feiret 60-årsjubileum som profesjonell golfspiller.

Vi får også en sjelden innsikt i livet til en av golfens mest berømte fotografer, David Cannon av Getty Images, og et intervju med Peter Alliss, en av som BBC’s Voice of Golf.

Du får en analysere av svingen til Justin Rose samt en reisereportasje fra nylig åpnede Laguna Lang Co Golf Club i Vietnam samt mye annet underholdende stoff.

Det hører altså med til historien at det bare er første utgave av app-magasinet som er gratis. Videre utgaver av Swing Image vil koste 2,99 britiske pund, eller rundt 30 kroner, per stykk.

Last ned app:
App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.