Golferen.no pusser opp

FULL OPPUSSING: Litt malingsøl kan det kanskje bli når Golferen.no blir ny helgen fredag 14. til mandag 17. august. Velkommen til Nye Golferen.no. Foto: FreeImages.com

Høsten er tid for oppussing, og i helgen gjennomføres den tredje, store oppgraderingen av Golferen.no siden Norges mest leste golfnettsted så dagens lys i 2004. Forsiden så vel som seksjonssidene er nye.

Bær over med oss om du ikke får alt slik du er vant med på Golferen.no fra overføringen til ny server startet fredag ettermiddag og fram til mandag 17. august. I skrivende stund sliter vi litt med videospilleren og med bildearkivet.

Målet med redesignen er å gjøre forsiden og seksjonssidene mer oversiktlige, mer lettleste mer prioriterte og mer tydelige uansett om du leser Golferen på PC, nettbrett eller mobil.

I første omgang vil de redaksjonelle elementene med artikler og videoer være der du legger mest merke til forandringene. Typografi og bildebruk blir ny, og også logoen har fått seg ett nytt strøk maling.

Nye tjenester og tilbud

Etter hvert kommer det også nye kommersielle elementer, og vi tror moderniseringen vil gi deg en helt annen totalopplevelse av nettsidene.

Vi er overbevist om at endringene vil gjøre Golferens nettsider enda bedre. Men det kan forekomme tekniske feil og mangler gjennom helgen.

Overføringen av Nye Golferen startet fredag ettermiddag. Vi tar gjerne ris, ros og innspill til endringene på Golferens Facebook-side.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Corales Puntacana Resort & Club Championship med Kristoffer Ventura (24. -27. september)

  European Tour: Dubai Duty Free Irish Open med Kristoffer Reitan (24. -27 september)

  Symetra Tour: IOA Classic  med Karoline Stormo (25.-27. september

  Nordic League: Visby Open   med Jarand Arnøy og Sebastian Eidsæther Syr (22.-124. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Herrer   (23. september)

  Garmin Mini-Tour: Garmin Miklagard Open Damer   (23. september)

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×