Foto: FreeImages.com

Høsten er tid for oppussing, og i helgen gjennomføres den tredje, store oppgraderingen av Golferen.no siden Norges mest leste golfnettsted så dagens lys i 2004. Forsiden så vel som seksjonssidene er nye.

Bær over med oss om du ikke får alt slik du er vant med på Golferen.no fra overføringen til ny server startet fredag ettermiddag og fram til mandag 17. august. I skrivende stund sliter vi litt med videospilleren og med bildearkivet.

Målet med redesignen er å gjøre forsiden og seksjonssidene mer oversiktlige, mer lettleste mer prioriterte og mer tydelige uansett om du leser Golferen på PC, nettbrett eller mobil.

I første omgang vil de redaksjonelle elementene med artikler og videoer være der du legger mest merke til forandringene. Typografi og bildebruk blir ny, og også logoen har fått seg ett nytt strøk maling.

Nye tjenester og tilbud

Etter hvert kommer det også nye kommersielle elementer, og vi tror moderniseringen vil gi deg en helt annen totalopplevelse av nettsidene.

Vi er overbevist om at endringene vil gjøre Golferens nettsider enda bedre. Men det kan forekomme tekniske feil og mangler gjennom helgen.

Overføringen av Nye Golferen startet fredag ettermiddag. Vi tar gjerne ris, ros og innspill til endringene på Golferens Facebook-side.