YouTube

Det er fort gjort å undervurdere hvor mye golf betyr for en person. Alle har vi vårt individuelle forhold til sporten. Nyt den sjarmerende filmen. SE VIDEO

— Hva driver deg? spurte australske Golf Month et forskjellig utvalg spillere, som har et lidenskapelig forhold til golf til felles. Resultatet ble en varm og lun videohyllest av sporten vi alle er så glad i.

Bianca og Nick

Bianca og Nick bruker golf til å oppdage og utforske Australias mange  skjulte skatter.

— Nick og jeg har gjort mange dags- og weekendturer sammen, og golf har vært den dominerende kraften, sier Bianca.

Selv om langt fra alle slagene er perfekt, finnes det ikke noe annet de kunne tenke seg å gjøre i stedet.

— Det er er gleden over å bare slå det superslaget, å treffe ballen midt i kjøttet … det finnes ingen bedre følelse mener Nick

 Artikkelen fortsetter under videoen

 

Mark

I Marks verden er golf en integrert del av lokalsamfunnet. Og med beskjedne 363 innbyggere i  St James by er et besøk til St James Golf Club bekreftelsen på at det ikke er størrelsen som teller.

— Jeg må innrømme at jeg er fryktelig stolt av  St James Golf Club. Det er en bane og klubb som i lang tid har levert langt over forventingene, mener Mark.

— Jeg elsker samholdet (i golfen) og det faktum at, i motsetning til mange andre idretter, ingen ting avslører stryken i den menneskelige karakteren bedre enn en runde golf.

Jackson og Penny

12 år gamle Jackson fascineres av vanskelighetene og utfordringene ved hvert slag, og har bestemt seg for å virkelig mestre golf.

— Jeg elsker å slå ballen langt. Jeg elsker å finne ut hvor mye man kan gjøre med en golfball. At du kan drawe og fade den. Å se ballen fly avgårde er bare kult!

For mamma Penny finnes det ikke noe bedre enn å se sin sønn følge drømmene sine.

— Det er en indre kraft. Han er så dedikert til sporten, og får så mye glede fra den, sier Penny.

Ally og Matt

Far Matt og datter Ally opplever at det gir mye kvalitetstid å være sammen på golfbanen. For Ally er golf  mye mer enn bare et spill hun utøver sammen med far og bestefar.

— Mange tror golf er en sport for eldre mennesker. Det var det jeg fikk høre på skolen. Men det er en sport som passer alle aldersgrupper, mener hun.

— Jeg elsker både å spille med vennene mine i helgene, og å spille med mad pappa og bestepappa også.

For Matt handler golf om å unnslippe hverdagen, og  komme seg ut og gjøre noe han virkelig elsker.

— For meg handler det å komme bort fra dagliglivets stress. Det er en fantastisk stressfikser. Jeg blir fortsatt like opprømt hver gang jeg kommer til golfbanen. Vi har en fantastisk tid, med mye moro! slår Matt fast.