Ta en titt på guiden vår for å forstå de tilgjengelige spillalternativene. Lær hvordan du kan maksimere potensialet ditt og bli en del av golfspill på nettet.

Golf er en av verdens mest populære idretter, og appellerer til flere enn bare spillere som liker å svinge køllen. De siste årene har betting på golf blitt stadig mer populært, og i store turneringer som Masters, U.S. Open og British Open står det millioner av dollar på spill.

Etter hvert som sporten får en mer inkluderende demografi av entusiaster, grep spillbransjen sjansen til å introdusere golfspill.

Golfbetting på nettet forbedrer supporteropplevelsen ved å tilby spenning, underholdning og en egeninteresse i turneringsresultatene. Det gir lønnsomme muligheter for informerte spillere som vurderer spillernes form og velger anerkjente nettsteder. Sosialt sett bidrar det til vennskapelig konkurranse, livlige diskusjoner og felles opplevelser blant venner, familie og andre tippere. 

Som et resultat av dette forsterkes følelsen av kameratskap og felles opplevelser i fellesskapet.

De mest populære spilltypene for golf på nettet

Spillsider tilbyr vanligvis ulike alternativer for golfentusiaster, for eksempel å tippe turneringsvinnere, gjøre prop-spill og spille på enkeltspilleres prestasjoner. 

Det er også viktig å besøke anerkjente nettsteder som gir omfattende informasjon og anmeldelser av gambling- og spillsider for å sikre at de ikke er falske eller involvert i svindel. Noen av de beste spillsidene er LeoVegas, Royal Panda, ICE Casino og N1 Bet (kilde: svindel info).  

De mange valgmulighetene kan imidlertid være overveldende for uerfarne spillere som ikke er kjent med detaljene i disse ulike spillmarkedene. Her er de vanligste typene spill som fritidsspillere på golf gjør.

1# To Win

“To Win” (å vinne) er en populær spilltype i golf der spillerne satser på den golfspilleren de tror vil vinne en bestemt turnering. Den golfspilleren som ender med lavest poengsum eller vinner turneringen sammenlagt, avgjør utfallet.

Spillerne kan velge en spesifikk golfspiller å støtte, og hvis denne golfspilleren vinner, er spillet vellykket. Utbetalingene er basert på oddsen for den valgte golfspilleren.

Denne spilltypen appellerer til fans som liker å analysere data, studere spillerstatistikk og bruke sin ekspertise til å komme med informerte spådommer.

2# Against the Field

I online golfspill gir “Against the Field” (Mot feltet) spillerne mulighet til å velge hvilken som helst golfspiller i turneringen, unntatt de utpekte favorittene eller en spesifikk gruppe. I stedet for å spille på at en enkelt golfspiller vinner, spiller spilleren i hovedsak mot favorittene og den spesifiserte gruppen.

Spillerne velger “Mot feltet” når de tror at det er usannsynlig at favorittene eller de spesifiserte golferne vinner turneringen. De ser et potensial i at uventede eller undertippede golfspillere vinner, noe som gir en mulighet til å kapitalisere på høyere utbetalinger.

#3 Head to Head

“Head to Head” (Innbyrdes oppgjør) i online golfspill refererer til et veddemål der spillerne tipper utfallet av en kamp mellom to individuelle golfspillere. Veddemålet er utelukkende basert på sammenligningen av prestasjonene til de valgte golferne, uten å ta hensyn til den totale plasseringen i turneringen. 

Spillerne velger en av golfspillerne i matchen, og forventer at vedkommende har en bedre score eller slutter høyere enn den andre. 

Et vellykket spill inntreffer når den valgte golfspilleren gjør det bedre enn motstanderen. Head to Head-spill gir en direkte og fokusert tilnærming til online golfspill ved å konsentrere seg om prestasjonssammenligningen mellom to spesifikke golfspillere.

#3 Futures

“Futures” i online golfspill er et spill der spillerne tipper utfallet av en fremtidig turnering, for eksempel et stort mesterskap. Det innebærer å tippe vinneren av en fremtidig golfturnering, for eksempel et major-mesterskap eller en spesifikk turnering som skal finne sted i fremtiden. 

Spillerne gjør sine valg før turneringen begynner, og innsatsen avgjøres når turneringen er avsluttet. Futures-spill gjør det mulig for spillerne å dra nytte av potensielt gunstige odds ved å plassere innsatsen tidlig, ofte før turneringsfeltet er klart.

Det gir en spennende mulighet til å komme med spådommer og potensielt tjene betydelige gevinster basert på golfspillernes langsiktige prestasjoner i kommende turneringer.

#4 Top 3, Top 5, Top 10 

“Top 3, Top 5, Top 10″ (Topp 3, Topp 5, Topp 10) spill er spilltyper innen online golfspill der spillerne tipper sluttplasseringen til en golfspiller i en turnering. Disse spillene tilbyr alternative alternativer for å forutsi prestasjoner, og utvider vinnersjansene utover bare turneringsvinneren.

I et Topp 3-spill velger spilleren en golfspiller som han/hun tror vil ende blant de tre beste i turneringen. Spillet er vellykket hvis den valgte golfspilleren blir nummer én, to eller tre.

I et Topp 5-spill tipper spilleren at en golfspiller vil ende blant de fem beste i turneringen. Spillet regnes som vunnet hvis den valgte golfspilleren plasserer seg på alt fra første til femteplass.

Et topp 10-spill går ut på å tippe en golfspiller som ender blant de ti beste i turneringen. Spilleren vinner veddemålet hvis den valgte golfspilleren ender på alt fra første til tiende plass.

#5 Make/Miss Cut

I golfspill på nettet refererer “Make/Miss Cut” (Make/Miss-Kutt) til en type spill der spillerne tipper om en golfspiller vil kvalifisere seg til cutten eller bli eliminert fra turneringen.

I profesjonelle golfturneringer foretas det en cut etter et visst antall runder (vanligvis to) for å redusere antallet spillere som er igjen i feltet. Vanligvis er det bare de beste spillerne, basert på poengsummen deres, som får lov til å spille videre i de siste rundene, mens de som ligger under en viss poengsum elimineres.

Et “Make Cut”-spill betyr at spilleren tipper at en spesifikk golfspiller vil oppnå en utmerket score for å klare cutten og fortsette i turneringen. Hvis golfspilleren oppfyller dette kravet, er spillet vellykket.

Et “Miss Cut”-spill innebærer derimot at man spiller på at en golfspiller ikke når poenggrensen og dermed elimineres fra turneringen. Hvis golfspilleren ikke når poenggrensen og dermed blir ekskludert fra de gjenværende rundene, vinner spilleren spillet.

Denne typen spill gjør det mulig for spillerne å fokusere på en golfspillers prestasjoner i de tidlige stadiene av turneringen og forutsi om vedkommende vil gå videre til de påfølgende rundene eller bli eliminert.

#6 Two- or Three-Ball

I golfspill på nettet refererer “Two- or Three-Ball” (Two- eller Three-Ball) til en type spill der spillerne tipper utfallet av en mindre gruppe golfspillere som konkurrerer mot hverandre i en bestemt turneringsrunde. Denne typen spill gjør det mulig for spillerne å fokusere på prestasjonene til en mindre gruppe golfspillere.

I profesjonelle golfturneringer grupperes spillerne i par (Two-Ball) eller trio (Three-Ball) i de første rundene. Spillerne vedder på hvilken golfspiller i gruppen som får best score i den aktuelle runden. Utfallet av spillet avhenger av den komparative scoren til golfspillerne i den spesifiserte gruppen for en bestemt runde.

I et Two-Ball-spill velger spilleren en golfspiller som har lavere score enn motstanderen, mens i et Three-Ball-spill velger spilleren en golfspiller som har den beste scoren blant de tre spillerne. Hvis den valgte golfspilleren gjør det bedre enn motstanderen, er spillet vellykket.