Skjermdump Eurosport

Hullene fra nummer fem til ni ble kostbare for Viktor Hovland i siste runde av Arnold Palmer Invitational-turneringen på Bay Hill søndag. Og ble en sterkt medvirkende årsak til et fall på elleve plasseringer siste dag. SE VIDEOER MED INTERVJU OG ALLE VIKTORS SLAG

Det er ikke ofte en spiller på Viktor Hovlands nivå går fem hull på fire over par. Men det skjedde alså på Bay Hill Club i Orlando søndag. 21-åringen fra Miklagard Golf falt med det fra en god mulighet til å ende med en Topp 20- plassering til delt 42.-plass.

I et intervju med Eurosport uttrykte han, i likhet med veldig mange av de andre spillerne, kritikk mot turneringsledelsens vanskelige pinneplasseringer under de tøffe forholdene da han ble spurt om pinnene stod i grenseland:

— Ja, de har det på en del hull. Det er litt idiotisk egentlig, men det er jo sånn det er da. Da må man bare si til seg selv at «okay, nå er det beste slaget jeg kan slå, det er 15 meter fra pinnen. Og så prøve å gjøre en par og så kan man heller ta igjen på hullet etter. Så ja; det er en del hull der som er litt idiotiske.

Se intervjuet med Viktor Hovland. Video: Eurosport

Se alle Viktors slag fra siste runde

Video: Eurosport
fire over

Totalscoren på +8 etter rundene på 74, 73, 72 og 77 slag slag plasserte 21-åringen på delt 42.-plass etter å ha startet dagen på delt 31.-plass.

Engelskmannen Tyrrel Hatton hadde en runde på to over par, 74, og vant på -4 , ett slag foran Marc Leishman fra Australia.

Se også: Resultater fra Bay Hill