Fire over på fem hull ødela for Viktor i Orlando

TUNG SISTERUNDE: En avslutning på fem over par, 77 sendte Viktor Hovland nedover resultatlisten i de tøffe forholdene på Bay Hill-banen i Orlando. Skjermdump: Eurosport

Hullene fra nummer fem til ni ble kostbare for Viktor Hovland i siste runde av Arnold Palmer Invitational-turneringen på Bay Hill søndag. Og ble en sterkt medvirkende årsak til et fall på elleve plasseringer siste dag. SE VIDEOER MED INTERVJU OG ALLE VIKTORS SLAG

Det er ikke ofte en spiller på Viktor Hovlands nivå går fem hull på fire over par. Men det skjedde alså på Bay Hill Club i Orlando søndag. 21-åringen fra Miklagard Golf falt med det fra en god mulighet til å ende med en Topp 20- plassering til delt 42.-plass.

I et intervju med Eurosport uttrykte han, i likhet med veldig mange av de andre spillerne, kritikk mot turneringsledelsens vanskelige pinneplasseringer under de tøffe forholdene da han ble spurt om pinnene stod i grenseland:

— Ja, de har det på en del hull. Det er litt idiotisk egentlig, men det er jo sånn det er da. Da må man bare si til seg selv at «okay, nå er det beste slaget jeg kan slå, det er 15 meter fra pinnen. Og så prøve å gjøre en par og så kan man heller ta igjen på hullet etter. Så ja; det er en del hull der som er litt idiotiske.

Se intervjuet med Viktor Hovland. Video: Eurosport

Se alle Viktors slag fra siste runde

Video: Eurosport
fire over

Totalscoren på +8 etter rundene på 74, 73, 72 og 77 slag slag plasserte 21-åringen på delt 42.-plass etter å ha startet dagen på delt 31.-plass.

Engelskmannen Tyrrel Hatton hadde en runde på to over par, 74, og vant på -4 , ett slag foran Marc Leishman fra Australia.

Se også: Resultater fra Bay Hill

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×