Etter ti år i provisoriske lokaler kunne Valdres GK ta det nye klubbhuset i bruk i mai i år. Det feires med egen turnering i Valdres golffestival i månedsskiftet.
feirer-nytt-klubbhus-med-egen-turnering

NYTT OG MODERNE: Det nye klubbhuset til Valdres Golfklubb ble åpnet i mai, og inneholder alle fasiliteter medlemmer og gjester har behov for før og etter runden.

feirer-nytt-klubbhus-med-egen-turnering

INNHOLDSRIKT: I tillegg til proshop, som klubben driver selv, inneholder Valdres sitt nye klubbhus café (også drevet av klubben), kontorer, lager, dame-, herre- og handicaptoalett samt omkledningsrom med dusj.

feirer-nytt-klubbhus-med-egen-turnering

VED BANEN: Det provisoriske klubbhuset lå et stykke fra banen. Fra det nye huset har medlemmene nærkontakt både med treningsområdene og banen.

— Valdres Golffestival arrangeres 1. til 3. august, og innvielsesturnering av klubbhuset går av stabelen 1. august, forteller Øystein Buene, styreformann i Valdres GK i en e-post til redaksjonen.

Det nye klubbhuset til Valdres-klubben åpnet 1. mai, og er trukket helt ned mot banen, i motsetning til det provisoriske huset, som lå noen hundre meter unna.

— Huset er satt opp på dugnad, og materialer er stort sett levert til selvkost pluss frakt, fortsetter Buene.

Baneeieren står for finansieringen, og totalkostnaden for det drøyt 150 kvadratmeter store huset er ikke oppgitt.

— Men til full kost ville man nok fort havne mellom 2,5 og 3 millioner, mener Buene.

Totalt er det lagt ned mellom 2500 og 3000 dugnadstimer, og for det har medlemmene fått et klubbhus med proshop, café, kontorer, lager, dame-, herre- og handicaptoalett samt omkledningsrom med dusj.

— Klubben har rundt 550 medlemmer, og gjennom året spilles det 3000 til 4000 runder av greenfee-gjester, forteller Buene, som oppfordrer alle interesserte til å melde seg på golffestivalen.

Etter innvielsesturnering av klubbhuset 1. august blir det Hole-in-One turnering 2. august. Begge de første turneringer er parturneringer, og golffestivalen avsluttes med singleturnering søndag 3. august.

Valdres Golf åpnet med ni hull i 2003. I 2013 ble banen utvidet til 18 forskjellige utslag mot ni greener, som en 18-hulls hybrid.

— Denne løsningen har vi fått mye skryt for allerede, avslutter styreformann Øystein Buene.

Se også: Valdres GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.