Feilslagene du ikke liker, men gjerne ser igjen og igjen

Ingen er perfekt. Heller ikke verdens beste golfspillere, som også slår feilslag fra tid til annen. TaylorMade hevder deres nye jernkøller gir deg færre feilslag. SE VIDEO.

feilslagene-du-ikke-liker--men-gjerne-ser-igjen-og-igjen


BEDRE RESULTAT AV FEILSLAG: TaylorMades nye jernkøller RSi skal gjøre konsekvensen av feilslag mindre. Noe også prospillere som Sergio Garcia hilser velkommen.

feilslagene-du-ikke-liker--men-gjerne-ser-igjen-og-igjen


SPOR SOM SKAL HJELPE: Face Slot Technology er to spor som avgrensning av rillene i slagflaten, og skal gjøre konsekvensen av feilslag mindre.

Alle kjenner vi situasjonen der vi nettopp har slått til ballen. For så rope at den må gå til høyre eller venstre eller over vannet eller under treet.

I følge en undersøkelse TaylorMade har fått utført, treffer hele 76 prosent av alle slag vi gjør med jernkøllene utenfor slagflatens idealpunkt, bedre kjent som sweet spot.

Når TaylorMade nå lanserer sin nye RSi-serie, hevder de at deres nye teknologi revolusjonerer det som har med feilslag å gjøre.

Skal gi jevnere slag

Revolusjonen har fått navnet Face Slot Technology, som skal gi mer konsistente slag over hele slagflaten. Eller sagt på en enklere måte: Forskjellen på et godt treff midt i kjøttet og ett lenger til siden reduseres.

Av en eller annen grunn mener vi å ha hørt lignende før, både fra denne og andre produsenter. Uten at vi av den årsak har grunn til å tro annet enn at dette stemmer.

Face Slots er to vertikale, epoksyfyllte spor på slagflaten. De fungerer som avgrensing av rillene, med ett spor ved hælen og ett ved tåen,

Sporene er på plass i RSi fra treerjern til og med åtterjern, og serien består av modellene RSi 1, RSi 2 og RSi TP, der sistnevnte er tourmodellen og førstnevnte den mest tilgivende.

RSi 1 og RSi 2 blir tilgjengelig med stålskaft fra 14. november, og koster henholdsvis 6295 og 7695 kroner for et sett med sju køller. Køllene vil også være tilgjengelig med grafittskaft. RS TP kommer i handelen 15. januar, og prisen er oppgitt til 8995 kroner.

Se mer: mis-hitshappen.com


Flere videoer: TaylorMades YouTube-kanal

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club med Kristoffer Ventura ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.