Disse unge proene lover å gjøre deg til en bedre golfer

VIL GJØRE DEG TIL EN BEDRE GOLFSPILLER: Christoffer N. Arntsen (fra venstre), Eirik Gulbrandsen, Sivert Sende Skotvold, Gaute Almli Steiro, Mats-Jøran Øie Barlien, Jørgen Sevilhaug og Marie N. Høgmoen trenger elever til å avlegge sin PGA-eksamen. Alle kan melde seg på, og elevene får være med til Spania i månedsskiftet februar-mars. Foto: Privat

Se nøye på disse sju, unge proene. De er pro-studenter fra Høyskolen i Hedmark, og skal ta sin eksamen på PGAs golfskole i Spania. Du kan bli med som elev.

— Hovedfokuset ligger i å få gjort spillerne bedre samtidig som det blir sosialt og gøy, lover Eirik Gulbrandsen, pressetalsmann for de sju pro-studentene, som altså skal avlegge eksamen med ekte elever på Novo Sancti Petri-banen på Costa de la Luz i Spania til vinteren.

— Turen er en eksamenstur for oss som er studenter. Målet er at vi skal ha ti spillere per golf-student, så totalt ønsker vi 70 personer med på tur, fortsetter Moss og Rygge-medlemmet.

—  De som blir med kan forvente seg en uke med mye golf, både spill og trening. Området vi skal være på har to 18-hullsbaner, pluss et stort treningsområde som vi kommer til å benytte. Fokuset kommer til å være på hver enkelt sin golf, men vi ønsker en tur som blir sosial, og som deltakerne kan tenke tilbake på, sier Gulbrandsen videre.

 Alle kan være med

Det har ikke noe å si hvilket golfnivå elevene er på. PGAs golfskole er tilrettelagt for at alle golfere skal få utbytte av den, uansett handicap.

— Vi ser frem til at alle stiller opp med et smil om munnen, og med viljen til å både trene og spille mye golf, svarer Gulbrandsen på spørsmålet om hvilke krav som stilles til elevene som skal trenes av de sju unge høyskole-proene.

I tillegg til Gulbrandsen selv består gruppen av Gaute Almli Steiro fra Elverum GK, Sivert Sende Skotvold, Steinkjer GK, Marie N. Høgmoen, Drøbak GK, Mats-Jøran Øie Barlien, Namdal GK, Jørgen Sevilhaug, Kristiansand GK og Christoffer N. Arntsen, Nes GK 09.

I tillegg kommer trenerutviklingansvarlig Anders Thelberg i NGF, PGA-leder Trond Baardseng og tourspiller Dennis den Roover til å være med som veiledere.

Les mer: PGAs golfskole 2016

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen og Elias Bertheussen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.