Dette skriver verdenspressen om Viktors Europa-triumf

ILLLUSTRASJONSBILDE Foto: Oklahoma State

Lovordene sitter løst i golf- og nyhetsmediene etter Viktor Hovlands første seier på European Tour , og måten den kom på. 23-åringen berømmes for at han klarte å holde konsentrasjonen oppe på en dag der han i en del situasjoner hadde mye å gå på i forhold til sitt høyeste nivå.

Dagen etter at Viktor Hovland sikret den første seieren av en nordmann på European har vi samlet en del av omtalen i utenlandsk presse etter seieren til golfsportens 23 å gamle norske superstjerne.

Vi har samlet et knippe uttalelser, overskrifter og historier fra nett og papir. Har du tips om mer hyllest som kan være interessant for nordmenn å lese, sende oss en e-post på tips@golferen.no.

Svensk Golf: «Ettermdiddagen ble tøffere»

BMW International Open er toppsaken på forsiden til Svensk Golf. Og forteller mer om seieren under tittelen «Hovland höll ledningen och vann första ET-titeln». Europas største golfmagasin er, naturlig nok, også svært opptatt av Vincent Norrman. Den ungesvensken proffdebuterte med en femteplass i Munchen, der han blant annet gjorde hole in one på hull 16, et av banens par-4-hull.

Golf.dk: «Sikret Norges første seier»

Danmarks offisielle golfnettsted kontaterer at en Viktor Hovland på cruisekontroll tok en grei seier i BMW International Open München.

Golf Monthly: Historisk Viktor Hovland tar sin første European Tour-tittel

Englands ledende golfmagasin slår opp at 23-åringen fortsetter sin imponerende begynnelse på livet som profesjonell.

Golf Channel: Norske Hovland tar første europatour-tittel

NBC-eide Golf Channel slår opp at Viktor ble europatourens første norske vinner.

Reuters: Hovland blir første norske vinner

Nyhetsbyrået Reuters spinner på den samme tråden som kollegaene i Golf Channel, og presenterer også noen sitater fra Miklagard-spilleren.

Viktor Hovland tar nå et par ukers ferie i Norge før neste turnering, som blir The Open Championship på Royal St George’s-banen i England 15. til 18. juli.

Se også: Resultater fra Munchen

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Hero World Challenge  med Viktor Hovland  (2.-5. desember)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×