Foto: Instagram

Etter første dag lå Kristoffer Ventura på grensen for å kunne få fire runder på i ukens PGA-turnering etter å ha åpnet Puerto Rico Open på par. Men 75 slag fredag ble to for mange.

Kristoffer Ventura lå akkurat på den stipulerte cutgrensen etter sin par-åpning i Rio Grande i Puerto Rico. Og kunne for første gang i karrieren skimte helgespill, i sin tredje start på PGA Tour.

Etter par både på vei ut og på vei inn i torsdagens åpningsrunde ble det tungt på Coco Beach Golf & CC-banen fredag.

Det ble par også på de første ni i andre runde, etter en hver av birdie og bogey. De siste ni ble veldig runge med fire strake bogyer fra hull 10 til og med hull 13. Mens hullene 16 til 18 gikk på bogey-birdie-bogey.

Som resulterte i totalscoren +3, mens cutten endte på +1.

Puerto Rico Open ledes av tre spillere på -8: Amerikanerne D.J. Trahan og Nate Lashley samt Roberto Diaz fra Mexico. med ett slag på -6. Svenske David Lingmerth ble eneste skandinav videre til helgespillet på delt 49.-plass med par.

Tre tapte cutter

Kristoffer Venturas første turnering på verdens største proff-tour var som helt nyslått proff i juni i fjor. Debuten ble tung for 24-åringens med misset cut med to slag i Quicken Loans National etter tre over par, 73, på åpningsdagen. Og de en bra andrerunde på 70 slag ble en liten opptur.

Neste PGA Tour-sjanse kom i begynnelsen av november. Da gikk det bedre, men cutgrensen i Shriners Hospital for Children endte ett slag bedre enn Venturas score på -1.

Men det denne gangen på ny ble to slag for mange til å tangere cutgrensen. Men det kommer flere muligheter …

Puerto Rico Open ble vunnet av amerikaneren Martin Trainer på -15, tre slag foran landsmennene Daniel Berger og Johnson Wagner samt Roger Sloan fra Canada og australieren Aaron Baddeley.

 

Se også: Livescoring fra Puerto Rico

https://www.instagram.com/p/BuCKqfAFhgh/