De mest suksessfulle golfspillerne noensinne

Her skal vi ta en rask titt på tre ulike ting. Først skal vi se på hvem som har vunnet flest PGA Tourer, deretter skal vi se på hvem som har vunnet flest Majors, og til slutt hvem som har tjent mest penger. Og det er like greit å nevne, det er visse navn som vil gå igjen!

Når det gjelder de med flest PGA Tourer så er det faktisk en delt førsteplass. En har du hørt om, den andre, sannsynligvis ikke. Det er Tiger Woods og Sam Snead som deler førsteplassen, med 82 gevinster hver. Men med tanke på at Snead la opp i 1965 er det sannsynlig at Woods tar over førsteplassen snart! Etter de to følger Jack Nicklaus med 73 gevinster, før man faller ned på 60-tallet på de to neste i listen. Der finner man Ben Hogan med 64 og Arnold Palmer med 62. Igjen, da Woods er den eneste som er aktiv kan du kanskje benytte en bonuskode for å satse på at han tar førsteplassen snart, det er svært sannsynlig!

De med flest seiere i Majors!

Mange som ikke har så mye kjennskap tror at det er Tiger Woods som har vunnet flest Majors, men det er faktisk feil. Selv om han har vunnet 15, og den foreløpig siste i 2019, så er det faktisk en som har vunnet flere. Og det er Jack Nicklaus, med hans 18 seire. Så han har vunnet færre PGA Tourer enn Woods, men flere Majors, og selv om det er enda tid for Woods er det vanskelig å se at han vinner fire til. Men man vet jo aldri.

Etter Woods har vi Walter Hagen, som har vunnet 11. For å få et perspektiv på hva disse mennene har gjort så har en av dagens største stjerne Rory McIlroy vunnet 4, og han anses for å være en av de beste. Her snakker man virkelig om nivå altså! Det er ekstreme prestasjoner vi snakker om her.

Hvem har tjent mest?

Her er det vel ingen tvil. Tiger Woods er den rikeste golfspilleren noensinne, og gjennom hans lange karriere har han tjent over 120 millioner dollar. Det er altså over en milliard kroner, og da er det bare snakk om golf og turneringspenger. Om man skulle se på alt annet han tjener penger på ville det tallet vært mye høyere.

Etter Woods, og med en god distanse ned til andre plass, finner vi Phil Mickelson. Han har tjent over 90 millioner dollar, som for all del, ikke akkurat er lite det heller. Han har vunnet 5 majors i karrieren, så det er en talentfull type det er snakk om her, mildt sagt!

Deretter er det navn som Jim Furyk, Vijay Singh og Dustin Johnson som fyller de fem øverste posisjonene, på rundt 70 millioner dollar hver. Det er altså veldig mye penger i golf, og Viktor Hovland har tjent i overkant av 4 millioner dollar, og han er bare 23 år gammel og er bare i begynnelsen av karrieren!

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: WM Phoenix Open Med Viktor Hovland (9. - 12.februar )

  DP World Tour :Singapore Classic med Kristian Krogh Johannessen (9. - 12.februar )

  Challenge Tour: Dimension Data Pro-Am  med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen (9. - 12.februar )

  Korn Ferry Tour: Astara Golf Championship presented by Mastercard med ristoffer Ventura (9. - 12.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya LDIES OPW

 • Ladies European Tour: Lalla Meryem Cup med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (9. - 11. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.