Foto: Rolex

En ny studie fra WSN har avslørt golf-publikums mest elskede meny for Masters Champion-middagen de siste fem årene.

Denne uken avslørte den forsvarende Masters-mesteren, Scottie Scheffler,rettene som skal serveres på sen tradisjonelle vinner-middagen. Det kan imidlertid ligge mye press i å velge en fast meny for alle de tidligere mesterne som er tilstede.

Foto:  WSN

Derfor, ved å se på det sosiale elementet mot hver enkelt mestersvalg av meny de siste fem årene, vkunnw WSN konkludere hvilke menyer som var mest popuære ifølge publikum.

Scottie Schefflers meny ble kronet som den best likte av publikum de siste fem årene, og slo fblant andre Tiger Woods mwnyvalg.

RankÅrForsvarende mesterFoertrukket  av
12023Scottie Scheffler85%
22020Tiger Woods83%
2018Sergio Garcia 83 %
32022Hideki Matsuyama82%
42019Patrick Reed39%
52021Dustin Johnson26%

Resultatet er klart!

Studien viste at Scottie Schefflers meny er den best likte middagsmenyen blant publikum! Totalt 85 % av reaksjonene på hans menyvalg var positive, mer enn noen annen meny gjennom årene.

Schefflers meny består av mini-cheeseburge, reker ,tortillasuppe, ribeye-biff, varme småkaker, og iskrem.

Andreplassen deles av Tiger Woods og Sergio Garcias middagsmenyer. Woods take-away-meny bestod avr en rekke sushi til-forretter, en hovedrett med biff og meksikanske sideretter sammen med en trio av desserter. besto Garcias lettere meny bestod av en internasjonal salat, tradisjonell spansk hummerris og en Angela Garcia Tres Leches-kake til dessert.

caesarsalat aom forrett er en fellesnevner på de minst minst likte menyene.

Reed og Johnsons menyer på bunn

De to minst likte middagsmenyene, med llar overvekt, var Patrick Reeds i 2019 og Dustin Johnsons i 2021. Den ene tingen disse to menyene hadde til felles er var caesar salat som forrett.

FOTNOTER

Metodikk: Den mest elskede menyen ble funnet ved hjelp av sosiale sentimentdata fra Buzzsumo. Ved å bruke innholdsanalyseverktøyet ble den sosiale reaksjonen mot hver middagsmeny utgitt de siste fem årene samlet og rangert i en tabell.SN:

World Sports Network, eller WSN, er en uavhengig online sports- og bettingguide som inneholder nyheter, historier, valg, spådommer og odds basert på et sett med veiledende redaksjonelle prinsipper